Oefeningen voor Low Back & Side Flab

Er zijn goede oefeningen voor het verminderen van de onderrug en zijkant flab. Deze oefeningen zowel verbeteren spiertonus en vet te verbranden. Voor de onderrug, de oefeningen zijn de cobra en de goede ochtend. Voor de zijkanten, de oefeningen zijn halter kant bochten en bezem wendingen. De herhaling bereik voor deze oefeningen variëren. Idealiter drie sets van 12 tot 15 is een redelijk doel met uitzondering van de borstel draaien, waarbij 20 tot 30 herhalingen driemaal doel moet zijn.

Oefeningen voor Lower Back

Er zijn twee oefeningen die de onderrug te richten. De eerste heet de cobra. Lig op ofwel een oefening bal of de vloer met je voeten recht uit en ellebogen gebogen op 90 graden hoeken. Het houden van uw onderlichaam geplant, het contract van de spieren in je onderrug en breng je bovenlichaam van de vloer. Houd een paar seconden, dan los. Een tweede, meer geavanceerde oefening is de goede ochtend. Vanuit een staande positie, plaats je handen achter je hoofd, houd je rug recht, en leun naar voren uit de taille. Ga door tot je onderrug rondes; dan terug naar de beginpositie. Deze oefening kan ook met een gewogen barbell over de schouders.

Oefening voor Side Flab

De twee beste oefeningen voor het elimineren van kant flab zijn halter kant bochten en bezem wendingen. Voor halter kant bochten, staan ​​met een halter in de ene hand met de andere hand, hetzij op uw heup of opknoping beneden. Buigen aan de zijkant aan de kant met de halter. Houd je buikspieren strak. Als je eenmaal zo ver als je kunt hebben gebogen, het contract van de schuine aan de tegenovergestelde kant van de halter, en breng het gewicht terug. Broom wendingen kan zowel worden uitgevoerd met behulp van een bezemsteel, barbell bar of zonder object. Deze oefening kan zowel zittend als staand worden gedaan. Met de stok of de bar over je schouders, span je buikspieren en twist. Uw beweging moet onder controle, niet de dynamiek van een draai in de richting van een ander niet te gebruiken.