Oefeningen voor Gas Relief

Oefeningen voor Gas Relief

Ongeacht het resultaat van slechte voeding, inactiviteit of een chronische intestinale aandoening, kan gas ophopen in je buik en maak je bloated en ongemakkelijk voelen. Gaspijnen kunnen scherp en steken zijn of gewoon je een vol gevoel, maar hoe dan ook ze betekenen kunt u een pijnlijke noodzaak om gas passeren ervaren. Ontlast uw gas pijnen door het gebruik van oefeningen die kunnen helpen bewegen het gas door het systeem efficiënter. Na een korte training, moet je beter en minder beschaamd over uw gas probleem te voelen.

wandelen

Wandelen kan helpen verlichten gas en gas pijnen. Misschien vindt u dat als u buikoperatie, zoals een keizersnede hebt gehad, zal uw arts adviseren dat u opstaan ​​en lopen zo snel mogelijk, merkt op "The New Harvard Guide to Women's Health." Gas kan zich ophopen in uw systeem en pijn veroorzaken als je niet actief bent, dus het is belangrijk dat u een poging om je lichaam te bewegen om het gas efficiënter door uw spijsverteringsstelsel bewegen te maken.

Pawanmuktasana

Pawanmuktasana, een yoga asana, is ook wel bekend als de Wind verlichten Pose, omdat het helpt om overtollig gas duwen door de buik om het te verdrijven. Begin met het liggend op je rug op een yogamat. Langzaam breng je linkerknie naar je borst en gerochel je knie met beide handen, trekken naar u toe. Houd gedurende vijf seconden en laat los en herhaal met het rechterbeen. Vervolgens brengen beide benen naar je borst en wikkel je armen om hen heen om ze te dicht bij je lichaam te trekken. Dit zal helpen om de druk op je buik om het gas door het systeem te verplaatsen.

crunches

Reguliere crunches helpen te contracteren en laat uw buikspieren, die kunnen helpen efficiënter te bewegen pijnlijk gas door je spijsverteringsstelsel. Ga op je rug op een oefening mat. Buig je knieën een hoek van 45 graden en plaats je handen achter je hoofd. Adem in en til je hoofd, nek en schouders off van de mat door de aanbestedende uw buikspieren. Zorg ervoor dat u niet te trekken op je hoofd en nek, maar laat je buikspieren om de opheffing voor u doen. Verlaag jezelf als je uitademt en herhaal 12 tot 15 keer.

Pose Child's

Child's pose is een andere yoga asana die kunnen helpen om de druk op de buik en zet je in een betere positie om gas te gaan, indien nodig, stellen de YogicLogic.com. Knielen op een yogamat. Plaats je handen naar beneden op de mat en duw langzaam uw bodem weer op je hielen. Leg de toppen van je handen plat op de mat en laat je voorhoofd op de mat. Je moet een gematigde strook langs je ruggengraat en lichte druk op je buik voelen. Houd deze houding gedurende 30 seconden, waardoor zich terug in een diepere rek indien nodig.