Oefeningen voor Elbow Tendinitis

Oefeningen voor Elbow Tendinitis


Tendinitis is een veel voorkomende aandoening vaak geassocieerd met overmatig gebruik van de pezen. Pezen zijn in principe banden van weefsel dat spieren en botten te verbinden. Tendinitis kan worden genezen door rust en het vergroten van de flexibiliteit. Regelmatige rekoefeningen kunnen ook herhaling van tendinitis te voorkomen door het versterken van de spieren.

Onderarm Extensor Stretch

De onderarm extensor oefening is goed voor pijn in de elleboog in verband met een tenniselleboog. Je begint deze oefening door het plaatsen van je hand recht voor het lichaam. Strek je arm, zodat uw elleboog recht en de handpalm naar beneden is gericht. Gewoon laat uw pols te bukken. Neem je andere hand en beginnen om duw je ontspannen pols verder in de richting van je lichaam. Houd deze ingedrukte positie voor ongeveer 30 tot 40 seconden. Om de spanning met deze oefening te verhogen, sluit je vingers door het maken van een vuist. Je moet over een groter gevoel van stretching in je onderarm voelen. Als er iets naast de verhoogde spanning van het traject veroorzaakt pijn, stop de oefening, omdat dit niet zou gebeuren. Voltooien 02:58 deze gedurende 30 tot 40 seconden per keer. Voer de activiteit om 01:59 uur.

Onderarm Flexor Stretch

Onderarm flexor oefeningen werken de onderarm en elleboog. Dit zorgt voor meer kracht en pezen flexibiliteit. Zet uw arm in het bijzijn van je lichaam. Verleng de arm recht en de positie van uw hand, zodat het in de "stop" positie met de palm naar buiten en vingers omhoog. Maak een poging om de spieren te ontspannen in de uitgestoken hand. Met de andere hand, beginnen te duw de vingers, zodat uw pols kantelt en begint te rekken. Als je begint te voelen dat het uitrekken gevoel in je arm, stoppen met het indrukken van de pols en houd de positie voor 30 tot 40 seconden. Deze oefening moet geen pijn. Voltooi een totaal van 02:58 van deze trajecten om de één tot twee uur.

Onderarm Flexor Stretch met Supinatie

Dit is een andere goede stretching oefening om de spanning te verlichten in de elleboog veroorzaakt door tendinitis. Begin deze oefening door het uitrekken van je arm recht naar de voorkant van je lichaam. Verleng de arm zodat de elleboog is niet gebogen en plaats uw hand in de positie "stop" met vingers omhoog. Draai je arm, zodat je vingers uiteindelijk wijzen recht naar beneden in de richting van de grond. Maak een poging om de arm ontspannen te houden, zodat de spieren niet in actief gebruik. Gebruik je andere arm om je vingers terug te duwen om de spanning in de onderarm te creëren. Zodra u een goede stretching sensatie te bereiken in de arm, houdt u de positie voor ongeveer 30 tot 40 seconden. Door de enigszins onhandige positie arm, dit is meestal de meest ongemakkelijke oefening uit te voeren. Indien nodig, kunt u de elleboog licht buigen om ongemak te verminderen. Er mag geen pijn tijdens deze oefening, maar je zal een sterke stretching gevoel in de arm te voelen. Compleet 02:58 Deze initiatieven om 01:59 uur gedurende de dag.