Oefeningen voor een Supermodel

Oefeningen voor een Supermodel

Om een ​​supermodel te zijn, zijn organisaties op zoek naar jonge, fotogenieke, langbenige vrouwen die zich gedragen op een professionele manier. Echter, als je wilt om te kijken als een supermodel, dieet en lichaamsbeweging zijn de sleutel. Afhankelijk van welk type model dat u wenst te emuleren, moet u uw workouts variëren. Controleer altijd met uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of trainingsprogramma.

Model

Veel industrieën zijn veranderd van willen modellen die zijn lang, dun en zwak om te zoeken naar meer gezonde, curvy-figured modellen; high fashion is niet een van hen. Oefening voor de lange, slungelige, spier-less lichaam van een "Vogue Magazine" fashion model met lange afstand lopen, net als 19-jarige "Vogue" -model Madelene de la Motte. Voor vergelijkbare resultaten, houd een goed gevoel voor humor, want ze beweert ook dat lachen is een van haar favoriete oefeningen.

Lingerie Model

Modeling in zwemkleding en lingerie vereist een andere lichaamsbouw dan de high fashion. Modellen zoals Heidi Klum en Marissa Miller, die voor Victoria's Secret te werken, hebben meer spiertonus en bochten. Klum werkte 90 minuten per dag om weer in model vorm te komen na een bevalling. Miller cross-treinen door te surfen, rijdend op een stationaire fiets, kickboksen en stretching. Zij adviseert het doen van achteruit lunges naar haar achterkant na te bootsen: Sta met de ene voet voor de andere, dan achterover leunen en span je bilspieren voor een strakker, meer opgeheven bodem.

fitness Model

Nog meer afgezwakt dan Secret modellen van Victoria's zijn fitness-modellen. Naast de 30 tot 45 minuten van cardiovasculaire oefening drie of vier keer per week, fitness model Carmen Garcia doelen verschillende lichaamsdelen per dag, voor een intensieve training routine. Bijvoorbeeld, op maandag werkt zij benen met squats, lunges, krullen, extensies, persen en kalf-raises, dinsdag werkt ze armen en buikspieren, woensdag zijn schouders en buikspieren, vrijdag werkt ze terug en kalveren, zaterdag omvatten borst en buik, zondag ze geniet van outdoor activiteiten, zoals snowboarden, en donderdag ze neemt een pauze.

gezonde First

Idolizing super-dunne modellen uit de covers van uw favoriete tijdschriften kunnen een rol spelen bij het ontstaan ​​van anorexia te spelen, zegt vice-president van de American Psychiatric Association Nada Stotland. De wens om in de voetsporen van supermodellen kan ertoe leiden dat u drastische gedrag te overwegen om onbereikbare doelen te bereiken. De meeste modellen zijn tussen de 14 en 19 jaar oud; ongeveer 5 feet, 10 inches lang of langer; en onder 130-pond. In plaats van te proberen om te kijken als ze, focus op gezond en fit, je goed voelen en op zoek je best.