Oefeningen voor een Pec Tear

Oefeningen voor een Pec Tear

Een kist spierscheur of pec scheur kan mogelijk beperken niet alleen uw workouts en sportieve activiteiten, maar ook uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Rehab stretch en spierversterkende oefeningen voor een borstvinnen scheur verhoogt de kans je blessure zal goed te genezen, zodat je bijna het normale kracht en bereik van de beweging van je bovenlichaam te herwinnen.

overwegingen

Onthoudt zich van het doen van een activiteit die je traan onmiddellijk verergert na het incident. Plaats een zak ijs op de schade en het zoeken naar geavanceerde zorg voordat je zelfs beginnen stretchen en het versterken van uw borstspieren. Zodra de pijn en zwelling van uw schade hebben enorm verminderd, te beginnen oefeningen voor een PEC traan onder de begeleiding van uw fysiotherapeut. Je mag niet in staat zijn om te beginnen met oefeningen voor 1-3 weken, afhankelijk van de omvang van uw letsel.

warming-up oefeningen

Warm-up voor je revalidatie-oefeningen. Begin iedere sessie met een hot pack geplaatst over het letsel gedurende 10 minuten. Warmte verhoogt de bloedcirculatie en de temperatuur van de spieren, pezen en ligamenten van het letsel, zodat ze meer elastisch en kunststof. Dit betekent dat u kunt rekken en uw weefsels te versterken met minder pijn, waardoor de kans zult u uw revalidatie-oefeningen te doen en ga verder met je herstel programma. Dan, langzaam lopen op een loopband machine of gebruik maken van een elliptische machine die op geen weerstand. Focus op geleidelijk aan het verplaatsen van uw armen en schouders door middel van een groter bereik van de beweging in plaats van sneller lopen; de primaire functie van uw borstspieren is om je schouder gewrichten buigen, tekening je arm in de voorkant van je lichaam.

Rekoefeningen

Voer rekoefeningen voor een borstvinnen scheur te helpen littekenweefsel naar behoren af ​​te stemmen en het vergroten van de flexibiliteit van uw geblesseerde spier. Strekt worden geclassificeerd als passief of actief. In passieve stukken, u ontspannen als het gewicht van je lichaam, een enkel gewicht of het gewicht van iemand duwen op je rekt je borstspieren. Actieve stukken zijn die je eigenlijk doen door fysiek trekken of duwen op je lichaam om je borstspieren te rekken. Passieve stukken zijn uitgevoerd eenmalig per sessie, maar gedurende maximaal 15 minuten achter elkaar. Begin passieve strekt zich met slechts vijf minuten, het verhogen van de duur van vijf minuten gedurende volgende sessies. Voer actieve stukken voor twee tot vier herhalingen per stretching sessie. Houd elke actieve stretch voor 15 tot 30 seconden.

borst Stretch

Het verplaatsen van uw arm uit de buurt van je borst rekt je borstspieren. Om een ​​passieve rek uit te voeren, gewoon liggen plat op je rug en til de arm met de geblesseerde spier boven je hoofd dus het is in een rechte lijn met je lichaam. Voor een actieve stretch, staan ​​in de buurt van het scharnier van een deuropening. Pak het scharnier met behulp van de arm van uw geblesseerde spier. Draai je heupen weg van het scharnier, stretching uw herstellende borstspier.

spierversterkende oefeningen

Spierversterkende oefeningen komen later in de rehab programma zodra u uw arm kan bewegen zonder dat er onnodige schade. Pols gewichten, lichte halters en laag gespannen oefening bands worden meestal gebruikt voor de schouder flexie oefeningen langzaam verbetering van de kracht van je borstspieren na een traan. Voer drie sets van 15 herhalingen van spierversterkende oefeningen. Verhoog langzaam de weerstand afhankelijk van de mate van vooruitgang. Spieren kunnen zes weken tot zes maanden tot 90 procent van hun normale sterkte terug te krijgen.

Borst Persen en Borst Flies

Borst persen en borst vliegen zijn de beste oefeningen om een ​​borstvinnen beginnen met het versterken van rehab programma; Houd 1 of 2 pond halters in elke hand. Voer borst persen door plat op je rug op een oefening bankje en het verhogen van de halters direct boven het midden van je borst; je handpalmen worden geconfronteerd weg van jou. Laat de halters in de richting van je schouders, het houden van uw ellebogen gebogen naar de zijkant. Druk op de dumbbells back-up voor een herhaling en herhaal voor een set. Laat je spieren gedurende een minuut dan weer liggen terug naar beneden; deze keer, maak je handpalmen naar elkaar. Laat de halters door het openen van je armen en je ellebogen buigen alsof iemand met een knuffel van harte welkom. Buig je schouders naar de dumbbells terug over je borst te brengen en herhaal voor een set.

Kalmeer

Plaats een cold pack over je borstspieren na elke revalidatie sessie van oefeningen om nieuwe zwelling die kunnen voortvloeien uit uw routine te verminderen, het verbeteren van uw herstel. Houd de ijslaag op het gebied voor 15 minuten.