Oefeningen voor cellulitis op een man been

Oefeningen voor cellulitis op een man been


Cellulitis ontstaat wanneer vetcellen drukken tegen het weefsel net onder de huid. Het resultaat is een hobbelige uiterlijk van de huid. Omdat mannen hebben meestal dikkere huid, deze voorwaarde komt vaker voor bij vrouwen. Echter kan men cellulitis in de nek, maag en benen te ontwikkelen; voor vrouwen van het probleem de neiging om meer gemeengoed worden. Een uitgebreid trainingsprogramma aan cardiovasculaire activiteiten, alsmede een versterking programma op te nemen is de beste manier om het uiterlijk van cellulitis te verminderen.

cardiovasculaire oefeningen

Oefeningen voor cellulitis op een man been

Een cardio workout kan de totale lichaamsvet te verminderen.

Cardiovasculaire oefening is elke activiteit die de hartslag verhoogt. Ook wel aërobe oefening, is de beste manier om de algemene lichaamsvet en toon beenspieren verminderen verschijning cellulitis minimaliseren. Cardiovasculaire oefeningen omvatten stevig wandelen, joggen, hardlopen, fietsen en zwemmen.

spierversterkende oefeningen

Oefeningen voor cellulitis op een man been

Met behulp van gewichten helpt spieren op te bouwen en cellulitis te verminderen.

Toenemende spieractiviteit kan versnellen de stofwisseling, waardoor totale lichaamsvet en het voorkomen van cellulitis te verminderen. Het uitvoeren been versterking oefeningen helpt doelgebieden van cellulitis en de toon spieren. Been spierversterkende oefeningen zijn onder andere been krullen, been liften, squats en lunges.

combinatie Oefeningen

Oefeningen voor cellulitis op een man been

Roeien voegt krachttraining een cardiovasculaire training.

De combinatie van het versterken van uw cardiovasculaire routine helpt resultaten te maximaliseren zonder toevoeging van de tijd om uw oefening routine. Stair klimmers en roeimachines combineren versterking en aërobe activiteit. Door simpelweg het toevoegen van weerstand of gewichten te fietsen of joggen, dan kunt u ook profiteren van de training de tijd.

Core Versterking

Oefeningen voor cellulitis op een man been

Een workout bal voegt een uitdaging, terwijl het helpen vet verlies en kracht.

Het versterken van uw kern, of de bagageruimte, met inbegrip van de rug en de buik, kan helpen het lichaam efficiënter functioneren. Dit kan ook helpen de verschijning van cellulitis verminderen. Uitvoeren been oefeningen op een oefenbal, bijvoorbeeld, versterkt de benen en romp en verhoogt balans en flexibiliteit.