Oefeningen voor Abdominale Externe Oblique

Oefeningen voor Abdominale Externe Oblique

Overzicht

Veel mensen voeren oefening na de training dat hun rectus abdominis, de rij van buikspieren dat de felbegeerde six-pack te bieden, terwijl het negeren van hun buitenlandse obliques werkt. Dit is jammer, want de totale abdominale ontwikkeling is zowel praktisch en aantrekkelijk. De schuine helpen voer geen ongelijk gewogen activiteit, die het merendeel van de dingen die je doet in de echte wereld omvat. Ze bieden ook de "V" vorm die de onderste buikspieren te kaderen. Door het uitvoeren van de juiste oefeningen, kunt u zowel de vorm en functie van uw core-spieren te verbeteren.

Halter Side Bends

De halter kant bocht is waarschijnlijk de beste oefening voor het isoleren van de externe schuine uit de rectus abdominis. Houd een halter in de ene hand en raken de achterkant van je hoofd met je andere hand. De schuine aan de andere kant van de halter correct is gewerkt. Laat de halter zo ver als je kunt zonder te kantelen je bekken, verplaats de halter een back-up door kraken met de werktitel schuine. Volgens Frederic Delavier in "krachttraining Anatomy," deze oefening werkt ook de diepe spieren van de rug. Voer sets van ten minste 10 herhalingen.

Side Jackknife

In "The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding," Arnold Schwarzenegger beschrijft een oefening genaamd de zijkant been te verhogen. Om het uit te voeren, lig je op je zij, je ondersteunen op je elleboog en til het bovenbeen zo ver als je kunt. Om uw schuine nog intenser contract, in plaats van het verlaten van je bovenlichaam stil, het uitvoeren van een side crunch op hetzelfde moment dat u een kant been raise te voeren. Deze oefening wordt een side knipmes. Voer sets van ten minste 10 herhalingen.

Plate Twist

Om een ​​plaat twist uit te voeren, op de grond zitten met een bord naar je borst. Leun achterover totdat je romp is in de buurt van een hoek van 45 graden met de grond. Kruis je enkels en je benen te verhogen met je knieën gebogen. Balanceren op je kont als je de plaat een paar centimeters van je lichaam te houden en te draaien, in een poging aan te raken op de grond aan beide zijden. Zodra u een set uit te voeren van 20, over te schakelen naar een zwaardere plaat. Terwijl de draaibeweging van de plaat twist ontwikkelt het schuine, de noodzaak om voortdurend evenwicht ontstaat de gehele kern.

Ruitenwissers

U vindt de kronkelende weerstand van ruitenwissers zeer diep in je schuine voelen. Op je rug liggen. Bereik uw handen uit naar beide kanten, met de handpalmen naar beneden. U vindt ze nodig hebt om jezelf te stabiliseren. Til je benen recht omhoog, dan draai je je heupen van links naar rechts, je benen te verlagen tot ze bijna de grond raken. Voer sets van 10 of meer herhalingen.

fiets Crunches

Volgens een studie in opdracht van de American Council on Exercise en gepubliceerd in het mei / juni 2001 nummer van "ACE Fitness Matters ', de fiets crunch is de algemene beste buikspieroefening. Het werft bijna twee-en-een-half keer meer spieren dan de traditionele crunch. Het bovenlichaam kantelt, het activeren van de bovenste buikspieren. Het onderlichaam fietsen, het activeren van de onderste buikspieren en het bovenlichaam wendingen heen en weer, het activeren van de schuine. Voer deze oefening in een langzame, gecontroleerde wijze voor sets van 20. Zodra je 20 kunt doen, houdt een bord in de voorkant van je borst.