Oefeningen te versterken Mijn Lower Back & Maag

Oefeningen om de onderrug en de buik helpen om houding te verbeteren versterken en beletten aandoeningen waarbij onderrug spieren, de heupzenuw, de wervelkolom en de gewrichten. Niet alleen dat, de oefening heeft een aantal algemene voordelen voor de gezondheid, waaronder: het houden van het lichaam afgezwakt, het verminderen van stress, het verminderen van het risico op hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten en obesitas, het verbeteren van stemming en het verminderen van de effecten van veroudering.

Het belang van Warm-up

Voordat de uitoefening altijd opwarmen voordat doet strekoefeningen anders kun je je rug kwetsbaar voor verwondingen omdat je spieren koud zijn. Vijf tot tien minuten van een geleidelijke aerobic oefeningen, zoals wandelen of joggen moet het lukken.

Pelvic Tilt Oefeningen

Bekkenkanteling oefeningen zijn goed voor het versterken van de onderrug en de onderste buikspieren. Leg comfortabel op uw oefening mat en buig je knieën, het plaatsen van uw voeten dicht bij je billen met je knieën wijzen naar het plafond. Knijp je billen en buik zo strak als je kunt en plat de kleine van je rug tegen de vloer. Houd deze positie voor een telling van vijf en daarna ontspannen. Span je billen en buik opnieuw en deze keer duw je billen van de vloer, zodat je bekken gekanteld naar het plafond. Houd deze positie voor een telling van vijf en daarna ontspannen. Wissel elke beweging, het herhalen van elk vijf keer.

Knie tot Borst Oefening

De knie tot aan de borst oefening is eenvoudig en toch is zeer gunstig voor de versterking van de rugspieren. Liggen comfortabel op je oefening mat en haal diep adem, maar op een reguliere tempo. Buig je knieën en plaats je voeten dicht bij je billen met je knieën wijzen naar het plafond. Pak je linkerbeen aan de achterkant van de dij en trek je knieën naar je linker schouder. Houd voor een telling van vijf en daarna ontspannen. Herhaal dezelfde actie met het andere been. Houd afwisselend zijkanten en herhaal met elk been vijf keer.

Cycle Kick

Liggen comfortabel op je oefening mat en buig je knieën, het plaatsen van uw voeten in de buurt van je billen met je knieën wijzen naar het plafond. Plaats je handen achter de rug van je nek. Stel, je rijdt op een fiets en pomp je benen heen en weer in een cirkelvormige beweging. Om extra kracht te geven aan uw onderste buikspieren, tegelijkertijd draai je romp van links naar rechts door het bewegen van je elleboog naar de tegenoverliggende knie. Doe deze actie voor een telling van vijf dan ontspannen. Herhaal dit vijf keer.