Oefeningen om Verminder de grootte van uw Kalveren

Oefeningen om Verminder de grootte van uw Kalveren


Slanke kuiten gelijk sexy benen en kan gemakkelijk worden bereikt door het toevoegen van een paar extra stappen om uw dagelijkse routine. Samen met een hart-gezonde voeding, voldoende water en twee of drie kalf oefeningen per week, zult u in staat om te zien en voelen uw kuiten afslanken. Na het selecteren van een paar kalf oefeningen die je vertrouwd bent met, afwisselend tussen hen van week tot week alleen maar om dingen interessant te houden.

kalf Verhoogt

Staand of zittend kalf raises zal de grootte van uw kuiten te verlagen. De sleutel is een groot aantal herhalingen met weinig of geen extra gewicht aan uw kuiten. Als uit te werken op een machine, geen enkel gewicht of weerstand niet toe te voegen. Houd uw aantal herhalingen tot vier sets van 15 of 25 keer of meer per week.

hiel Verhoogt

Staande parallel aan een muur, plaats een opgerolde handdoek onder de bal van je voeten, zodat het maakt een richel waar je hakken beneden je tenen zal dalen. Leg je handen op de muur voor steun en uw hielen verhogen van de vloer. Pauze, span je kuitspieren en langzaam lager uw hielen op de vloer. Om de tijd te houden, tel tot tien langzaam voor elke herhaling. Herhaal de oefening doen van een trage telling voor de komende 90 seconden.

kalf Stretches

Stretching versterkt en verlengt de kuitspieren, waardoor ze gezonder en slanker. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar, tenen recht vooruit, en buig de knieën genoeg om je lichaam te verlagen door ongeveer zes inches (genoemd een kwart squat). Houd de squat 30 seconden dan hef je lichaam een ​​back-up zonder het blokkeren van de knieën op zijn plaats. Herhaal de oefening 12 tot 15 keer tweemaal of meer per week.

cardio

Cardio workouts, zoals zwemmen, wandelen, fietsen en het overslaan, alle bijdragen tot het verminderen been massa en verhoging van de sterkte van je hart. Als zwemmen en fietsen zijn geen optie, probeer het parkeren verder weg van de winkel of die naar de mailbox te controleren. Hoe vaker je werkt in een snelle workout, hoe sneller je trim van uw kuiten.