Oefeningen om Inches rond de taille te verliezen

Oefeningen om Inches rond de taille te verliezen


Het verliezen van duim van de taille maakt uw figuur verschijnen slanker. Of je bij je hebt slechts één extra inch of 15, kunt u stappen ondernemen om af te slanken, met inbegrip van goede voeding en lichaamsbeweging te nemen. Om te beginnen, spreken met uw arts om ervoor te zorgen dat je lichaam is gezond genoeg om buikspieroefeningen te voeren. Ook, vraag dan uw arts om te helpen bij het plannen van een dieet om gewicht te verliezen en calorieën te verbranden efficiënter te maken.

crunches

Buik kraken zijn een beproefde en echte oefening die u zullen helpen inches verliezen van je taille. Om een ​​crunch te voeren, plat op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Kruis je armen over je borst, zodat elke hand raakt de tegenoverliggende schouder. Langzaam til je je hoofd, nek en schouders totdat ze ongeveer drie duim van de grond. Houd deze positie gedurende drie seconden voor het vrijgeven terug naar de vloer. Herhaal deze oefening acht tot 10 keer om een ​​set van crunches te voltooien. Doen twee tot drie sets van crunches per dag drie tot vijf dagen per week om buikvet te verbranden.

abdominale Vacuum

De buik-vacuüm vormen zal je helpen inches verliezen van je taille en toon uw buik- en rugspieren. Voor het uitvoeren van de buik-vacuüm vormen, zitten rechtop in een stoel met je armen langs je lichaam, schouders naar achteren. Trek je navel in de richting van uw wervelkolom zoveel mogelijk; niet alleen zuigen in je buik, je moet buigen je buikspieren om deze oefening te doen. Houd deze positie gedurende een minuut voor het vrijgeven en rusten gedurende 30 seconden. Herhaal dit vier tot zes keer per dag drie tot vijf dagen per week naar inches te branden van je maag.

Side Reach

Side bereikt u helpen inches verliezen van de zijkanten van je middel, of love handles, voor een slanker uiterlijk. Om een ​​kant te bereiken uit te voeren, staan ​​rechtop met je armen recht omhoog boven je hoofd. Langzaam leunen aan de ene kant tot u een strook langs de zijkant van je buikspieren te voelen. Wanneer u dit stuk voelt, trek je terug naar de uitgangspositie, de armen nog steeds rechtdoor over de kop, en mager aan de andere kant. Herhaal deze oefening 20 keer aan elke kant 3-5 dagen per week tegen het buikgebied toon.