Oefeningen om Get Good Back Muscles

Oefeningen om Get Good Back Muscles


De achterkant bestaat uit verschillende grote spieren, waaronder de rhomboidei en trapezia en vele kleinere spieren. Het opbouwen van de rug gaat oefenen alle spieren met behulp van verschillende samengestelde oefeningen. Sterke rugspieren niet alleen goed uitzien, maar ook helpen bij het voorkomen blessures. Achter oefeningen kunnen worden uitgevoerd met behulp van vrije gewichten en een barbeel, halters of het gewicht machines.

Dead Lift

Dead-lifting is een oefening die kunnen worden uitgevoerd met behulp van een barbeel en vrije gewichten of een machine. De oefening richt zich primair op de erector spinae, die kleine spieren in de onderrug die helpen bij het stabiliseren van de wervelkolom zijn. In aanvulling op de versterking van de erector spinae, dead-lifting werkt ook de quadriceps, hamstrings, adductoren en bilspieren.

Om dead-lift, plaatst een nog hoeveelheid gewicht aan beide zijden van een barbeel en zet ze op hun plaats. Squat over de lat, zodat je rug recht en je knieën achter je tenen. Pak de barbeel met een pronated grip (handpalmen van je af), sluit je ellebogen, en sta recht omhoog, waardoor de barbeel met je mee. Zodra je in de staande positie, squat naar beneden en plaats de barbeel op de vloer.

haalt zijn schouders

Shrugs richten de trapeziums, vaak "vallen", die zich in het bovenste teruggebeld. Haalt zijn schouders kan worden uitgevoerd met behulp van halters, vrije gewichten en een barbeel of een smid machine. Om haalt zijn schouders op te voeren, plaatst vrije gewichten op een Smith-machine of een barbeel, of kies passende afmetingen halters. Dead lift het gewicht naar een staande positie met een rechte rug en ellebogen vergrendeld. schouders ophalen langzaam het gewicht omhoog door het verhogen van je schouders, dan ze te verlagen.

Wide-Grip Pullups

In tegenstelling tot gewone pull-ups, die voornamelijk gericht zijn op de biceps, brede grip pull-ups gericht op de brede rugspier, vaak aangeduid als de "lats", die zich aan de zijkanten van de midden- en bovenrug. In aanvulling op richten op de lats, wide-grip pull-ups ook workout op de borst, armen en schouders. Om een ​​groothoek pull-up uit te voeren, staan ​​onder een solide bar die je gewicht aankan. Pak de bar met ofwel een liggende grip (handpalmen naar je borst) of een pronate grepen (handpalmen van je af), zodat je handen verder uit elkaar dan de breedte van je schouders. Zonder gebruik te maken van uw voeten, til je tot je kin boven de bar, laat vervolgens jezelf weer en herhaal het proces.