Oefeningen om Cellulite Lose

Cellulite kan vormen op de billen, dijen en buik na verloop van tijd. Vetophopingen vlak onder het oppervlak van de huid veroorzaken de onooglijke kuiltjes. Een gezond dieet gevuld met magere eiwitten, verse groenten en fruit, evenals tal van water, kan bijdragen tot het verminderen van de verschijning van cellulite. Bovendien, met inbegrip van gerichte oefening en regelmatige cardiotraining zal bijdragen tot het verminderen van de verschijning van cellulite. Voeding, genetica en levensstijl spelen allemaal een rol bij het ontstaan ​​van cellulitis, volgens de "Medical News Today." Laten we eens kijken naar een aantal oefeningen om cellulitis te verliezen.

kraakpanden

Gewichtheffers voeren squats met een barbell geslingerd over hun schouders voor extra weerstand. U hoeft niet een barbell nodig om deze oefening om merkbare resultaten binnen twee weken te zien presteren. Sta met je voeten iets meer dan schouderbreedte uit elkaar. Leg je handen op je taille of vasthouden aan een muur of een stoel voor stabiliteit. Bocht de knie in een laag stand streven naar de dijen parallel aan de vloer als de benen sterker. Mis knieën niet voorbij de kop van de voet.

lunges

Lunges werk van de rug en de voorkant van het bovenbeen, die op deze hard-to-tone gebieden voor snelle resultaten. Sta met rechte houding en neem een ​​natuurlijke-sized stap voorwaarts met het rechterbeen. Plant de voorste voet stevig op de grond. Buig beide knieën, het opheffen van de achterste voet op de tenen terwijl je de knieën te buigen. Probeer te streven naar een 90 graden bocht in beide knieën. Terug naar de beginpositie, het houden van de achterste been gestrekt en ga naar een andere longe. U kunt vasthouden aan een stoel voor de stabiliteit. Herhaal dit met beide benen.

Stap-Ups

Ga voor een aërobe stap bank of de onderste trede. Focus op plooien je buik in en onderhouden van een rechte rug. Til één voet, stap op de stap, brengen de andere voet en terug te keren om te beginnen. Voer deze oefening ten minste 5 tot 10 minuten. Til de benen en billen beste resultaten.

kickbacks

Krijgen op de vloer op je handen en knieën. Doe niet boog je rug, en richt je hoofd met je ruggengraat. Til je rechterbeen terug naar een positie parallel met de vloer alsof je naar achteren werden schoppen. Herhaal dit 10 keer op elk been, het verhogen van drie tot vier sets per training.

Aerobic Oefening om Target Cellulite

Voeg walking of running voor uw dagelijkse activiteiten om cellulitis te snel verbranden. Deze oefeningen gericht op de spieren van de benen bijna uitsluitend. Fietsen of stationaire fietsen verbrandt tot 40 calorieën per mijl om u te helpen snel resultaten te zien. Nemen aërobe activiteit in uw oefening regime om de andere dag om vet te verbranden en het verhogen van de spiertonus.