Oefeningen Met Sever & # 039; s Disease

ziekte van Sever is een groei-plaat blessure die de hiel gaat. De meeste mensen die lijden aan deze aandoening, ook wel calcaneal apophysitis, zijn actieve kinderen in de "tussen" naar tienerjaren vroeg, in de leeftijd tussen 8 en 15. Tijdens een grote groeispurt, een kind botten sneller groeien dan de pezen en ligamenten spieren die hechten aan de botten. De hiel snoer aan de achterkant van de voet kan aandraaien, waardoor pijn in de hiel, vooral tijdens gewichtdragende activiteiten. Oefeningen kunnen helpen los strak pezen en spieren om de pijn van de ziekte van Sever's te verlichten.

stretching Aanbevelingen

ziekte van sever invloed kunnen één of beide voeten tegelijk. Zelfs als je niet het gevoel pijn in een hiel, is het belangrijk om beide benen te strekken op hetzelfde moment. Het strekken kan helpen de symptomen Sever in de andere hiel te voorkomen, maar het zal ook bijdragen aan een nog flexibiliteit en kracht tussen de twee kanten van je lichaam. Houd elke stretch tot 20 seconden indien mogelijk en voer de oefeningen ten minste tweemaal per dag. Wacht totdat de pijn verdwenen is voor het begin van een oefening routine. Het gebruik van koude kompressen en over-the-counter pijnstillers kunnen helpen verminderen ontstekingen.

Rekoefeningen

Strekken de hamstrings in de dij, de kuit spieren in het onderbeen en de achillespees en hiel snoer aan de achterkant van de voet kan het ongemak geassocieerd met ziekte van séver verlichten. Stretching houdt de spieren, pezen en ligamenten soepel en los terwijl deze zachte weefsels te spelen "inhalen" naar een jongere botten tijdens een groeispurt.

Zitten op een bankje met een aangelegd recht voor u en de andere knie gebogen met de voet op de grond om strek je hamstrings been. Leun naar voren en probeer je tenen aan te raken; u zult de rek voelt in je dij als u mager. Staan tegenover een muur om kalveren en de hiel snoer rekken. Een voet breedte van een schouder voor de andere, beide voeten tegen de muur. De voorste knie is gebogen en de achterkant knie is recht in de loop van het kalf stretch. Duw tegen de muur en voel de stretch in je rug been. Uit te strekken de hiel snoer, blijven in dezelfde positie en buig de rug knie. Je moet een stuk, maar geen pijn, in de rug van je voet te voelen.

spierversterkende oefeningen

Shin versterking kunnen ook worden uitgevoerd om de pijn van Sever ziekte te verlichten. Resistance bands zijn nodig voor deze oefening; ze moeten een lus rond een tafelpoot. Ga op de grond met de benen gestrekt. Loop de band rond de aangetaste voet. Buig de gezonde knie en plant de voet op de grond voor steun. Het houden van de tenen naar de hemel, krul je voet in de richting van je lichaam zo ver als je kunt, waardoor het uitrekken van de band. Stoppen voordat u pijn voelt, en langzaam wijs je voet uit de buurt van uw lichaam. Herhaal de volledige cyclus van "naar en" 15 keer.

Hervatten Physical Activity

De hak pijn die de ziekte van Sever's begeleidt kan slopend zijn en kan een volledige rustperiode nodig hebben uit de buurt van sport en lichamelijke oefening, totdat de ontsteking is afgenomen. Voer de stretching en spierversterkende oefeningen voor een week om te bepalen of uw symptomen zijn af te nemen. Symptomen kunnen nog ongeveer twee maanden in sommige gevallen. Kinderen die sportief en geniet van fysiek spel zal geduld nodig hebben om de kans op een rebound letsel te beperken. Wandelen is een goede revalidatie oefening. Wissel elke dag wandelen met een rustdag. Werk je weg tot een routine van lopen voor vier minuten, joggen gedurende twee minuten en het herhalen van het patroon meerdere keren per dag. Na een week van wandelen en joggen zonder pijn, kunt u terugkeren naar uw normale workout.