Oefeningen huis voor grote borstspier Spieren

Oefeningen huis voor grote borstspier Spieren

Overzicht

Of je werkt uitsluitend thuis of alleen als je niet kunt maken naar de sportschool, zijn er tal van oefeningen die je kunt uitvoeren voor uw pectoralis major spieren of borstspieren voor kort. Uw borstspieren, gelegen aan de voorzijde van uw bovenlichaam, zijn verantwoordelijk voor het opstellen van uw arm over je lichaam en naar beneden in uw middellijn vanaf schouderhoogte.

Wide Arm Pushups

Alle varianten van pushups werk je bovenlichaam, maar breed arm pushups leggen de nadruk op je borstspieren. Plaats je handen op de grond rond de 1 1/2 schouder-breedte uit elkaar. Beweeg je voeten naar achteren, zodat je lichaam is recht. Met je handen naar voren en je buikspieren gespannen, buig je armen en laat je borst naar de vloer. Pauze met je borst niet helemaal het aanraken van de grond en trek je armen en rijden terug tot in de uitgangspositie. Voer zo veel herhalingen als je kunt voordat rust voor een moment en voor herhaling vatbaar. Als je push-ups te vinden te uitdagend, buig je benen en plaats uw knieƫn op de grond voor een makkelijkere oefening.

Atlas Push-ups

Atlas pushups een gevorderde variatie die je borstspieren zal voorzien van een goede workout. Plaats drie stevige stoelen in een T-formatie met de stoelen naar binnen en de bovenste twee stoelen rond 3 voet uit elkaar. Plaats uw voeten op de stoel aan de onderkant van de T en een hand aan beide leerstoel aan de top. Met je armen gestrekt, zorg ervoor dat uw hoofd, heupen en hielen zijn allemaal uitgelijnd. Houd je buikspieren gespannen, buig je armen en laat je borst onder je handen. Alleen omlaag zo ver als je schouder flexibiliteit maakt. Duw een back-up naar de beginpositie en herhaal voor het gewenste aantal herhalingen.

stair Dips

Dips benadrukken uw lagere borst. Zit op een stap en plaats je handen aan beide zijden van je heupen. Plaats uw benen in het bijzijn van je. Strek je armen en shift je kont naar voren, zodat het duidelijk is van de stap. Buig je armen en laat je kont in de richting van de vloer - alleen buig je armen zo ver als comfortabel is. Duw een back-up naar de beginpositie en herhaal. Hoe dichter je voeten om je kont, hoe makkelijker deze oefening zijn.

Doorway Borst Stretch

Strekken borstspieren is net zo belangrijk als het versterken van hen, en de deuropening borst stretch is zowel eenvoudig en doeltreffend. Sta in een open deur en leg je onderarmen op de deurpost. Je bovenarmen moeten parallel aan de vloer en je ellebogen gebogen tot 90 graden. Adopteer een gespreide houding. Druk voorzichtig op je borst tussen je armen terwijl je je armen op zijn plaats op het kozijn. Terwijl je uitademt en te ontspannen, probeer dan verder naar voren om het traject te verhogen leunen. Houd de gestrekte positie 30 tot 60 seconden om uw flexibiliteit en 10 tot 15 seconden onderhoudsgemak.