Oefeningen en strekt zich uit over de Neck & Shoulders

Nek- en schouderpijn is een veel voorkomende aandoening in de huidige werkplek. Met behulp van computers op een bureau en zitten in stoelen, zonder de juiste ondersteuning bevordert slechte houding, die pijn en acuut letsel kan veroorzaken. Het uitvoeren van dagelijkse nek en schouder stukken kunnen helpen bij het voorkomen en genezen deze blessures.

Neck Stretches

Voer nek strekt zich vóór en na het werk om stijve en pijnlijke nek te verhinderen. Om de nek oefeningen uit te voeren, staan ​​of zitten in een rechte positie, zodat de rug en nek in een rechte lijn. Sta met de schouders enigszins gedrukt rug. Voer een kin tuck door iets terug te brengen het hoofd, zonder het op te buigen of omlaag. U krijgt een rek in de nek en bovenste schouders voelen. Neem één hand vasthouden aan de achterkant van het hoofd. Druk op de hand in het hoofd en gebruik maken van de nek om weerstand te bieden tot je een rek voelt. Doe hetzelfde aan de voorzijde van het hoofd en de zijkanten. Houd al deze stukken gedurende drie seconden en herhaal voor 10 sets.

schouder Stretches

Voer een schouder roll strak schouders los te maken. Sta rechtop met je armen langs je lichaam. Rol de schouders naar voren in de richting van de borst in cirkelvormige bewegingen gedurende tien herhalingen. Herhaal de oefening te schakelen naar het rollen van de schouders naar achteren.

Strek de schouders door rechtop de knieën licht gebogen. Breng de handen in elkaar en houd de armen op de schouder niveau. Duw de armen naar voren totdat u een pull in de schouder te voelen. Houd deze rek gedurende 10 tot 20 seconden en herhaal dit drie keer.

Versterking

Houd een halter in elke hand en staan ​​recht met de knieën licht gebogen. Breng de schouder omhoog naar de oren in een schouderophalend actie opheffen van de gewichten. Herhaal dit 12 maal drie sets. Dit versterkt de schouders en de rug van de nek.

Voer de bovenste trapezius rek zowel de nek- en schouderspieren werken. Hou de rechter arm achter je rug en het gebruik van de linkerhand naar de rechterkant van het hoofd te grijpen. Trek het hoofd naar de linkerkant met de linkerhand. U krijgt een rek in de rechterzijde te voelen. Houd deze gedurende 10-20 seconden vast en herhaal aan de andere kant.