Oefening voor Weight Control

Oefening voor Weight Control


Oefening levert een breed scala aan voordelen, waaronder het versterken van uw cardiovasculair systeem, het verbeteren van uw stemming en helpen bij gewichtsbeheersing. Terwijl elk type oefening kan bijdragen aan gewichtscontrole tot op zekere hoogte, sommige zijn beter dan andere. Het maken van weloverwogen keuzes kunnen uw vooruitgang te verbeteren.

Weight Control Basics

Vele strategieën, met inbegrip van maar niet beperkt tot regelmatig te oefenen, kan u helpen uw gewicht te beheersen. In de kern van gewichtsbeheersing is calorie-inname. uw lichaam de bron van energie - - Als u te veel calorieën verbruiken extra energie wordt opgeslagen als lichaamsvet. U kunt deze extra opslag van energie te verbranden door het creëren van een calorie tekort. Om een ​​calorie tekort te creëren, kun je gewoon eten minder calorieën of u kunt calorieën te verbranden rechtstreeks door middel van oefening. Als je consequent een calorie tekort te creëren, zul je uiteindelijk merken aanzienlijk gewichtsverlies. Zo zal een dagelijkse tekort van 500 calorieën een verlies van 1 pond leiden in de loop van een week.

Oefening Voordelen voor Weight Control

Als je niet van het idee van het snijden van uw calorie-inname drastisch, kan lichaamsbeweging een krachtige gewicht onder controle bondgenoot. Oefening vereist energie, zodat door het uitoefenen u het verhogen van uw dagelijkse calorie behoeften. Het verhogen van uw calorie behoeften betekent dat je ook kunt eten meer calorieën en nog steeds in een calorie tekort. Dus, als je uit te oefenen genoeg is, kan je niet terug op uw gebruikelijke calorie-inname te snijden. Daarnaast oefening helpt je spieren, waardoor je metabolisme verhoogt en stelt u in staat om meer calorieën te verbranden, zelfs wanneer je niet oefenen op te bouwen.

Best Soorten Oefening voor Weight Control

Niet alle vormen van lichaamsbeweging zijn gelijk gemaakt, tenminste als het gaat om calorieën verbranden van efficiency. Zoals je zou denken, hoe krachtiger de activiteit, hoe sneller de snelheid waarmee het verbrandt calorieën. Bijvoorbeeld, een 160-pond persoon verbrandt 219 calorieën per uur tijdens het bowlen, maar kan 861 calorieën te verbranden in de dezelfde hoeveelheid tijd als ze besluit om te draaien op een 8-mph tempo plaats. Andere effectieve soorten oefeningen voor gewichtsbeheersing onder het spelen van de vlag voetbal, die 584 calorieën per uur verbrandt; high-impact aerobics, die 533 calorieën per uur verbrandt; en tae kwon, die 752 calorieën per uur verbrandt.

Strategieën om Verhoog Weight Control Efficiency

Het verbranden van calorieën efficiënt voor gewichtsbeheersing is niet alleen afhankelijk van het kiezen van de juiste oefeningen. Met behulp van high-efficiency oefening technieken kunnen ook helpen. Bijvoorbeeld onderzoek gepubliceerd in de juni-editie 2012 van de "Journal of Obesity 'bleek dat interval training - die bestaat uit korte periodes van alles aan gedaan worden afgewisseld met perioden van matige inspanning - kan helpen calorieën te verbranden efficiënter en verbeteren van de spiermassa om je stofwisseling te verhogen. Daarnaast is onderzoek gepubliceerd in het "British Journal of Sports Medicine" in 1990 geeft aan dat u mogelijk meer calorieën te verbranden in de loop van de dag als u uw trainingssessie uit te voeren in twee afzonderlijke helften in plaats van een lange sessie.