Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

Vrouwen boven de 40 zijn bezet. Je hebt families, vrienden, toezeggingen werk en niet veel tijd voor jezelf. Vaak geven tijd de verzorging van uw eigen gezondheid om te zorgen voor mensen om je heen. U geeft uw trainingsprogramma en vind je de energie die je ooit gehad hebben. Misschien ga je om wat gewicht te winnen of het gevoel dat je lichaam begint te verzakken. Het goede nieuws is, het is niet te laat om uw gezondheid, energie en het lichaam terug te krijgen met de oefening.

cardiovasculaire oefening

Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

De American College of Sports Medicine beveelt 150 minuten van matige intensiteit cardiovasculaire oefening per week vrouwen van alle leeftijden. Vrouwen op de leeftijd van 40 die nieuw uit te oefenen moet beginnen langzaam, met als doel voor 10- tot 15-minuten periodes van de oefening op een moment. Als je meer comfortabel, geleidelijk verhogen van de tijd totdat je 30 aaneengesloten minuten van cardiovasculaire oefening vijf dagen per week kan doen. Richt uw hartslag ergens tussen de 108 en 153 slagen per minuut te houden om ervoor te zorgen dat u werkt met een intensiteit die uw voordelen voor de gezondheid zal maximaliseren.

Weerstandstraining

Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

Volgens het American College of Sports Medicine, spierkracht pieken bij vrouwen tussen de leeftijden van 20 en 30 en vervolgens blijft nagenoeg ongewijzigd voor nog eens 20 jaar verder dan dat. Het doel van een 40-jarige vrouw zou moeten zijn om de spiermassa te handhaven dat ze dus het is niet zo dat ze leeftijden doet dalen. Weerstand opleiding voor elke belangrijke spiergroep moet tweemaal worden gedaan per week met ten minste 48 uur van rust en herstel tijd tussen de trainingen. Twee tot vier sets van 10-15 herhalingen is voldoende voor handhaven van spiermassa.

Flexibiliteit

Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

Handhaving van soepele spieren is een ander belangrijk onderdeel van de training op de leeftijd van 40. Voor stretching, moet spieren worden opgewarmd met een lichte cardiovasculaire oefening, zoals wandelen of fietsen. Houd nog lichaam door elk rek 20 tot 30 seconden en elke beweging herhalen 2-3 keer. Flexibiliteit training kan dagelijks worden gedaan, maar moet tweemaal per week worden gedaan op een minimum.

Bone Health

Oefening Aanbevelingen voor een 40 jarige vrouw

Een zorg veel vrouwen hebben als ze ouder worden is het verlies van botdichtheid. Terwijl botverlies treedt meestal op meer vooral na de leeftijd van 50, is het verstandig om de integratie van oefeningen die de botgezondheid eerder zal bevorderen beginnen. Dragende cardiovasculaire oefeningen, zoals wandelen of joggen de voorkeur boven niet-dragende activiteiten zoals zwemmen of fietsen. Matige of hoge intensiteit activiteiten te lokken de bot-gebouw voordelen en moeten worden toegevoegd als getolereerd aan uw trainingsprogramma. Zoals bij alle trainingsprogramma's, overleggen met uw arts voordat u begint.