Nutritional Onderdelen van Eieren

Nutritional Onderdelen van Eieren


Eieren mogen niet groot in omvang, maar bevatten een volledig arsenaal aan voeding in hun fijne schelpen. De meeste van de vitaminen en mineralen in eieren liggen in de dooier. De laatste jaren hebben de boeren begonnen poging om de voedingswaarde van eieren te verhogen door het oogsten van scharrelkippen die hebben het voer verbeterd. Of deze methode van de productie zal de norm worden valt nog te bezien. In de tussentijd, de oorspronkelijke, traditionele ei heeft nog steeds veel te bieden.

cholesterol

Cholesterol is een vetachtige stof die is gevonden in voedingsmiddelen die dieren zijn gebaseerd. Eieren dooiers zijn opgenomen in deze voedingsmiddelen. Hoge consumptie van kip eieren kunnen bijdragen tot een hoog cholesterolgehalte in het bloed. Als je niet bereid bent om omeletten en andere eiergerechten af ​​te zien, beschouwen koken met alleen eiwitten. Eiwitten bevatten geen cholesterol. Om eiwit plaats van hele eieren, vervangen 1/4 kop, twee eiwitten, in plaats van een heel ei.

compleet Eiwitten

Volledige eiwitbronnen zijn voedingsmiddelen die alle essentiële aminozuren die het lichaam verschaffen. Eieren worden beschouwd als volledig eiwitten. Eiwitten helpen om een ​​vol gevoel en kan de verleiding te veel te eten te verminderen. Het is aangeraden dat volwassenen krijgen 10 tot 35 procent van hun dagelijkse calorieën uit eiwitrijk voedsel. Dit vertaalt zich naar circa 46 g eiwit voor vrouwen en 56 g eiwit voor mannen.

Vitamine D

Vitamine D is een voedingsstof die helpt bij het lichaam in staat om calcium, die helpt bij het vormen en handhaven van sterke botten absorberen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, het ene medium ei bevat 10 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D.

Soms Nutriënten

Eieren bleken voedingsstoffen zoals luteïne en zeaxanthine die vermoedelijk eventueel verminderen maculadegeneratie die is gerelateerd aan de leeftijd bevatten. De choline in eieren kunnen ook helpen bij ontwikkeling van de hersenen en het geheugen.

opslag Matters

Eieren kan alleen worden verwacht dat zij hun volledige voedingswaarde te produceren als ze goed zijn opgeslagen. Een goede koeling is belangrijk. Zodra de eieren zijn gekoeld, moeten ze daar blijven tot ze worden gebruikt. Als eerder koude eieren worden gelaten bij kamertemperatuur, kan het ei zweten, waardoor de groei van bacteriën en salmonella.