Nutritional Facts voor Twizzlers Black Licorice

Twizzlers is een confectie gemaakt door Hershey's die bestaan ​​uit zachte, gedraaide touwen van zoethout snoep. voornamelijk gemaakt van maïs siroop, meel, suiker en maïzena, Twizzlers komen in een van beide rood, zwart of fruitrassen. Zwarte Twizzlers zijn gemaakt van traditionele dropextract aroma. Hoewel niet in het algemeen een belangrijke bron van voeding beschouwd, kan een portie van zoethout Twizzlers aantal koolhydraten in het dieet verschaffen.

Inhoud

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, een standaard portie van zwarte drop Twizzlers bestaat uit twee stukken op een totaal van 22 g, 20 van die bestaan ​​uit koolhydraten. Ongeveer 15 g van dat bedrag wordt gemaakt van suiker. Dezelfde portie heeft geen vet of eiwit. Twee gram bestaan ​​uit andere voedingsstoffen en water. Er werden geen significante hoeveelheden van voedingsvezels zitten in een tweedelige portie van zoethout Twizzlers. Dezelfde portie heeft ook geen cholesterol of verzadigd vet.

calorische waarde

De USDA stelt dat een tweedelige portie van zoethout Twizzlers biedt 82 calorieën, met zowel koolhydraten en suikers leveren van het volledige bedrag. Eiwitten en vetten dragen geen calorische waarde. Een portie van Twizzlers kunnen 4 procent van de aanbevolen dagelijkse calorie-inname voor de gemiddelde volwassene.

vitaminen

Een portie van drop Twizzlers heeft slechts sporen van vitaminen. Deze omvatten niacine, riboflavine, thiamine en vitamine B6. Vitaminen in één portie Twizzlers niet als een significante bijdrage tot de vereiste dagelijkse inname van deze vitaminen.

mineralen

Een tweedelige portie drop Twizzlers bevat kleine hoeveelheden van bepaalde mineralen. De hoogste van deze ijzer ongeveer 0,03 mg per portie of net iets minder dan 4 procent van de aanbevolen dagelijkse inname. Andere mineralen zijn alleen in zeer kleine hoeveelheden en omvatten koper, fosfor, kalium, selenium, natrium en zink.

Waarschuwing

Zoethoutwortel bevat glycyrrhizinezuur, ook wel bekend als glycyrrizine. Deze stof bijdraagt ​​aan zowel de zoetheid en kenmerkende smaak door zoethout extract. Hershey's maakt gebruik van zowel echte zoethoutextract en soortgelijke proeven anijs olie om de smaak zoethout Twizzlers. De inname van zoethoutsuikergoed met echte extract in grote hoeveelheden kunnen aanzienlijke bijwerkingen zoals hoofdpijn, natriumretentie, kaliumverlies, hoge bloeddruk en hartritmestoornissen produceren volgens de Hershey producten website.