Nutritional Facts van Dole ananassap

Nutritional Facts van Dole ananassap

De Dole Food Co, opgericht in 1851, is met ingang van 2007, 's werelds grootste producent en verkoper van verse groenten en fruit. Gezien zijn oorsprong in Hawaii, veel van Dole 200 producten omvatten ananas. Dole ananassap komt in blikjes of in kartonnen dozen in de gekoelde sap geval bij de supermarkt. Dit sap kan worden opgenomen als deel van een gezonde voeding.

Calorieën en Macronutriënten

Een standaard portie van Dole ananassap, of 8 vloeistof oz., Bevat 130 calorieën. Het geeft 30 g koolhydraten met 26 g van natuurlijk voorkomende suiker. Het sap heeft geen vet en minder dan 1 g eiwit. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw Food Guide Pyramid beschouwt een kopje 100 procent vruchtensap als een portie fruit.

Aanvullende Nutritional Voordelen

Dole ananassap is verrijkt met ascorbinezuur of vitamine C. Hierdoor een 8-oz. glas biedt 100 procent van het Amerikaanse ministerie van Landbouw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid gebaseerd op een 2000 calorieën per-dag-dieet. Het sap heeft ook 4 procent van de ADH voor calcium.

Kalium

Met 350 mg kalium in een portie, Dole ananassap is een zeer goede bron van het mineraal. Kalium helpt het lichaam vochtbalans en mineralen. Drugs.com lijsten andere high-kalium voedingsmiddelen met hoeveelheden die vergelijkbaar zijn met Dole ananassap 1/3 kopje rozijnen met 363 mg of ½ kopje gekookte, gedroogde erwten met 355 mg.

Andere Pineapple Flavors

In aanvulling op de vlakte ananassap, Dole heeft oranje-ananas, sinaasappel-ananas-banaan en oranje-aardbei-ananas smaken. Terwijl de voedingswaarde zijn vergelijkbaar, de oranje-ananas-versie en de oranje-ananas-banaan versie bevatten ook appelsap. A "Pina Colada" sap bevat ook ananassap samen met appelsap, banaan puree en kokoswater.

overwegingen

Ananassap bevat meer calorieën dan jus d'orange, die 110 calorieën per 8-oz bevat. portie. Terwijl een enzym in vers ananassap remt geleren van gelatine en kunnen maken vleeseiwit breken wanneer het wordt gebruikt als een marinade, de handeling van het pasteuriseren het sap vernietigt dit enzym. Denk aan het eten van verse stukjes ananas als een alternatief voor sap te profiteren van de vezels in de hele vrucht.