Nutrition Facts voor Delirium Tremens

Nutrition Facts voor Delirium Tremens

Delirium Tremens is de naam van een Belgisch biertje gebrouwen door Brouwerij Huyghe. De voedingswaarde van Delirium is vergelijkbaar met de algemene voedingswaarde van bier, hoewel de specifieke brouwproces en de ingrediënten invloed op de totale voeding profiel.

Delirium Tremens

Delirium Tremens is een traditioneel Belgisch bier stijl, want het is hergist in het vat of fles. Dit betekent dat het bier is ongefilterd en wordt ook soms aangeduid als een bier op gist. Bier op gist bevatten deeltjes van de gist of fermenteren middelen worden gebotteld met het vat of flessen, waardoor het bier te blijven gisten, zelfs nadat deze is gebotteld.

Bier Profile en Alcohol Content

Delirium Tremens is een bleke blond, dat 8,5 procent alcohol per volume. Het is een bleke blonde kleur die een fijne bruisen heeft en beschikt over een stabiel, maar schuimend hoofd. De geur is licht moutig en kruidig. De smaak van Delirium Tremens is goed afgerond met een sterke, duurzame bittere nasmaak. De tong en gehemelte voelen geleidelijk opgewarmd wanneer verbruikt het bier door het hoge alcoholgehalte en de kruidige karakter van het bier.

Voeding

In een portie van 330 milliliter Delirium Tremens, zijn er 200 calorieën. Hiervan zijn er geen calorieën uit vet. Een portie Delirium bevat 12,8 gram koolhydraten maar geen vet, cholesterol, natrium, vezels, vitaminen, mineralen en eiwitten.

Voorzorgsmaatregelen

Alcohol kan leiden tot een verhoogde consumptie calorieën. Als goed, veel alcohol, zoals bier, bevat veel calorieën per portie met geen andere nutritionele voordelen. Overconsumptie van alcohol kan leiden tot gezondheidsklachten complicaties, zoals alcoholisme, lever problemen of ziekte, hart-en vaatziekten, gewichtstoename en zelfs obesitas. Kiezen voor licht bier, dat minder calorieën bevat drinken kan helpen bij het verminderen van het aantal voedings-free calorieën je verbruikt. Een passend niveau van alcoholgebruik worden beschouwd als één drankje per vrouw per dag, en tot twee drankjes per dag voor mannen.