Nonsurgical Glaucoom Cures

Glaucoom is het hoogtepunt van verschillende oogziekten. Het vernietigt je oogzenuw en kan leiden tot uiteindelijke verlies van het gezichtsvermogen. Uw oogzenuw is verantwoordelijk voor het overbrengen van beelden van je ogen naar je hersenen. Volgens de Mayo Clinic, "glaucoom is de tweede belangrijkste oorzaak van blindheid." Er zijn vele soorten van glaucoom, zoals open-hoek glaucoom en gesloten hoek-glaucoom. Oogdruppels en medicijnen zijn de belangrijkste behandelingen voor glaucoom. Indien de ziekte niet goed behandeld en vorderingen ver genoeg operatie noodzakelijk.

types

Eén categorie van glaucoom is open-hoek glaucoom. Volgens de Glaucoma Research Foundation, deze aandoening lijden bijna 3 miljoen Americans.The waterige humor is een vloeistof die wordt geproduceerd in je ogen. Ook binnen uw ogen zijn afwateringskanalen die verantwoordelijk zijn voor consequent bijhouden van de waterige humor stromen zijn. Als je open hoek glaucoom, de afwateringskanalen verstopt raken. Gesloten-hoek glaucoom treedt op wanneer de druk ontwikkelt in het oog als gevolg van verstopping of wanneer uw iris uitstulpingen. In pigment glaucoom, oog pigmentatie korrels te ontwikkelen binnen uw ogen, die vervolgens kunnen leiden tot visuele stoornissen. In low-spanning glaucoom, wordt de optische zenuw beschadigd, hoewel de druk in uw ogen blijft binnen het normale bereik.

Oogdruppels

De primaire behandeling van glaucoom begint met oogdruppels. Het is belangrijk te onthouden dat als je glaucoom is al geleidelijk gevorderd, behandelingen niet werken. Zoals met elke medicatie, is het belangrijk om de instructies van uw arts te volgen, vooral met oogzorg. Veel glaucoom oogdruppels bestaan ​​van bètablokkers. Bètablokkers worden voorgeschreven om uw productie van kamerwater te verminderen. Andere oogdruppels onder meer alfa-agonisten en koolzuuranhydraseremmers. Deze types van oogdruppels helpen om waterige humor productie te verminderen en te helpen met drainage. Oogdruppels veel ongewenste bijwerkingen zoals duizeligheid, vermoeidheid en een droge mond veroorzaken. Als je diabetes hebt, moet je niet gebruiken bèta-blokker oogdruppels, zoals bijwerkingen zijn erger.

medicijnen

Medicijnen worden gebruikt wanneer oogdruppels uw oogdruk niet kan verminderen. Volgens de Mayo Clinic, zijn medicijnen zoals acetazolamide en methazolamide voorgeschreven voor glaucoom. Beide medicijnen zijn koolzuuranhydraseremmers. Koolzuuranhydraseremmers kan veel bijwerkingen veroorzaken, en het nemen van de pillen met voedsel kan helpen eventuele bijwerkingen ervaren te verminderen. Echter, als bijwerkingen hinderlijk, zoals ernstige vermoeidheid, huiduitslag ontwikkeling, depressie en lethargie te worden, spreken met uw arts over het staken van koolzuuranhydraseremmers.

neuroprotectieve Drugs

Neuroprotectieve geneesmiddelen helpt te behouden wat visie je hebben verlaten als gevolg van glaucoom. Medicijnen zoals brimonidine en memantine zijn bedoeld om te voorkomen dat uw optische zenuwen van de verdere ontwikkeling van schade als gevolg van glaucoom. Combinatiebehandelingen kunnen ook worden overwogen, afhankelijk van de ernst van de ziekte. Het is belangrijk om te bespreken met uw arts alle mogelijke behandelingen, evenals bijwerkingen bij de behandeling van uw opties.

waarschuwingen

Volgens de Mayo Clinic, zijn vele aanvullende vormen van bosbes aangeprezen als een effectieve behandeling van glaucoom. Als het gaat om de verzorging van uw ogen, is het belangrijk om te onthouden dat alternatieve oplossingen niet bewezen behandelingen kan vervangen. Zelfs maar te overwegen het gebruik van supplementen moet met uw zorgverzekeraar worden besproken.

Preventie / Solution

Het ontvangen van reguliere oogzorg kan niet alleen vangen glaucoom in een vroeg stadium, maar vroeg schade aan uw ogen kan ook worden voorkomen. Oogonderzoeken moet elke twee jaar worden uitgevoerd tot de leeftijd van 60. Als je 60 te bereiken, oogonderzoek moeten jaarlijks worden uitgevoerd. Draag altijd oogbescherming bij de uitoefening van high-contactsporten (zoals racquetball of skiën) of het gebruik van elektrisch gereedschap dat je ogen kan verwonden. Het ontwikkelen van een ernstige verwonding aan het oog kan uiteindelijk leiden tot glaucoom.