Non-Alcoholic Bach Bloesem Remedies

Non-Alcoholic Bach Bloesem Remedies


De Bach Bloesem Remedies zijn ontwikkeld 1932-1935 door Dr. Edward Bach. Bach heeft 38 eenvoudige remedies die vooral bedoeld zijn om emotionele onevenwichtigheden te corrigeren. Traditioneel Bach producten die alcohol als conserveermiddel, hoewel de hoeveelheid was zeer klein en waarschijnlijk intoxicatie. Voor mensen die willen volledig onthouden van alcohol, maar sommige van de middelen zijn nu beschikbaar alcoholvrij.

Achtergrond

Dr. Bach was een Engels arts wiens theorie was dat de ziekte wordt veroorzaakt door disharmonie tussen lichaam en geest, en die schadelijk zijn emoties ziekte veroorzaken. Hij identificeerde 38 negatieve gevoelens en ontwikkeld remedies, of essences, aan elk van hen te corrigeren. De essences zijn gemaakt van bronwater doordrenkt met wilde bloemen. Dr. Bach voegde brandy als conserveermiddel. De remedies zijn op dit moment geproduceerd in Engeland. Remedies worden toegediend in kleine hoeveelheden, druppels, en sommige zijn beschikbaar als crèmes.

Rescue Remedy

Rescue Remedy is de meest bekende Bach Flower Remedy. Het werd ontwikkeld door Dr. Bach toepassing van een mengsel van vijf oplossingen en is ontworpen voor gebruik in tijden van stress of noodsituaties, zoals examens en sollicitatiegesprekken. Sommige versies van Rescue Remedy zijn alcohol-vrij. Deze omvatten pastilles en crèmes, evenals enkele essences.

Waar vindt u de Remedies

Bach Flower Remedies zijn verkrijgbaar in vele landen. U kunt ze ook online kopen zonder recept. U kunt gecertificeerde Bach Flower beoefenaars online of in persoon te raadplegen, en de meeste reformwinkels dragen de remedies. Stores kan een product informatiegids waarin welk product moet worden gebruikt voor wat symptoom hebben. Als je een product koopt in een winkel, lees het etiket aandachtig. Hierin door alcohol tussen de bestanddelen, wordt het weergegeven, meestal onder "hulpstoffen". Als je het koopt online of via een arts, vraag dan of een product bevat alcohol voordat je het koopt.

effectiviteit

Bach Flower Remedies zijn in gebruik voor meer dan 70 jaar en hebben veel tevreden klanten, waaronder beroemdheden die getuigenissen hebben gegeven. De meeste wetenschappers zijn sceptisch over de effectiviteit van het product, echter, omdat de klinische studies niet overtuigend hebben bewezen. Met uitzondering van een paar mensen die gevoelig zijn voor de bloemen kan zijn, het product heeft weinig bijwerkingen. De alcohol wordt toegevoegd als conserveermiddel, en mag niet van invloed op hoe goed het product werkt. Gebruik geen Bach Flower Remedies voor een ernstige medische aandoening. Vertel uw arts als u ze inneemt.