No-See-Um Bugs in Florida

No-See-Um Bugs in Florida


No-see-um insecten, ook wel bijten midges, maken deel uit van een groep van meer dan 4.000 soorten (47 soorten in Florida alleen) van kleine bijtende vliegen. Ze zijn over het algemeen meer een last dan een gezondheidsrisico beschouwd, maar beten van no-zandvliegen kunnen jeuk, striemen, letsels en allergische reacties veroorzaken. Slachtoffers van een no-see-um beet voelen zich vaak een schot sensatie zonder enig bewijs om de oorzaak te wijten aan hun extreem kleine omvang.

Habitat

De no-see-um bugs in Florida wonen voornamelijk in de kustgebieden langs zuidoosten Florida. Echter, kunnen ze hun huizen in elke omgeving nat genoeg voor de fokkerij. No-zandvliegen vaak zwermen samen in een enkele plaats, meestal in de stervende planten langs de rand van de kwelders of in vochtige bladafval. No-see-um bugs kunnen ook hun huis in mangroven of modderige gebieden.

Levenscyclus

No-see-um bugs voortgang van ei tot larve tot pop in 2-6 weken, afhankelijk van hun soort en temperaturen. De eieren worden in batches, wel zeven in het leven van een volwassene en moet bestaan ​​in vochtige omstandigheden. Ze kunnen uitkomen in minder dan drie dagen met ideale temperaturen. De larven zijn zeer winterhard, maar kan ook niet ontwikkelen zonder vocht. No-see-um larven vervolgens uitgroeien tot de poppen, hoewel deze fase duurt slechts een paar dagen bij de meeste. Volwassen mannetjes zullen voeden met nectar terwijl het vrouwtje zich voedt met bloed om haar eieren te voeden, en de eieren zullen vervolgens in een vochtige omgeving worden gelegd.

het voorkomen

No-zandvliegen zijn zo klein - tussen 1/4 en 1/8 van een duim lang - dat ze passen gemakkelijk via de standaard maas in de volksmond gebruikt rond veranda's, patio's en dekken. Met behulp van een kleinere graad maas omsluiten woonruimtes wordt voorkomen dat de bugs uit te voeren, maar de bestaande mesh kan worden behandeld met bestrijdingsmiddelen goedgekeurd om eventuele no-zandvliegen dat land op het gaas te doden. Een waait ventilator kan ook worden gebruikt om no-see-um insecten af ​​te schrikken, want ze zijn notoir zwakke vliegers. Persoonlijke bug afweermiddelen vaak gebruikt voor muggen effectief kan zijn bij het voorkomen van pijnlijke, jeukende beten zijn.

Behandeling voor Bites

No-see-um beten zijn meestal jeukende en pijnlijk, maar zelden levensbedreigend, maar zijn er meldingen van allergische reacties op uiteenlopende soorten. Beten beginnen vaak als kleine rode striemen of met water gevulde blaasjes die kunnen barsten, maar blijven jeuken. Anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen worden genomen, en het gebruik van cortisonencrème wordt vaak aanbevolen door artsen. Slachtoffers die allergische reacties of meer ernstige symptomen moeten onmiddellijk professionele hulp te zoeken.

In Florida, no-zandvliegen kan lijken als de overlast die maar niet weg. Echter, het begrijpen van hun habitat, levenscyclus en preventiemethoden beter kan u helpen hen en hun verzwarende beten te voorkomen.