Nioxin Smoothing beschermende middelen

Als u een terugwijkende haarlijn of dunner wordend haar, hebt u waarschijnlijk lopen over de naam Nioxin ten minste eenmaal. Het wordt aangeprezen als een van de "beste" haarverzorging productlijnen voor haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Binnen het merk zelf, zijn er verschillende systemen, genummerd van 1 tot 8, elk met een haarsoort wordt gezegd te behandelen. De Smoothing beschermende middelen lijn maakt de tweede helft van het numerieke systeem, het behandelen hoofdhuid met een gemiddelde tot haar dat dunner grof.

Identificatie

Nioxin Smoothing beschermende middelen, ook wel bekend als Nioxin SmoothPlex, is een productlijn binnen de Nioxin merk dat wordt gezegd dat het vocht, glans en controle bieden aan dunner wordend haar, dat chemisch is verbeterd, wat betekent dat haar wordt geverfd of gepermanent. Het wordt meestal verkocht als systeem van de haarverzorging, dat bestaat uit een reinigingsmiddel, een conditioner en een leave-in behandeling. Terwijl elk product afzonderlijk wordt verkocht, Nioxin raadt u aan de gehele productlijn te gebruiken binnen een bepaald systeem om de beste resultaten te zien.

Functie

De Smoothing beschermende middelen systeem wordt gezegd dat bio-voedingsstoffen te leveren aan uw hoofdhuid, die in feite geeft je een voller en gezonder hoofd van haar, of in ieder geval is dit de claim. Deze "essentiële" nutriënten in theorie af aan de omgeving van uw hoofdhuid door het verwijderen van DHT, een androgeen in de follikel die is gekoppeld aan haarverlies, en hydraterende uw huid met vitaminen, antioxidanten en botanische zodat je haar kan groeien. Hoewel het bedrijf nooit eist zijn product is een "genezen" kaalheid, wordt elk systeem verkocht voor de behandeling van haarverlies. Terwijl het systeem in theorie zou kunnen werken, is het niet door legitieme studies geweest om de werkelijke effectiviteit onderscheiden.

Kenmerken

De beschermende middelen Smoothing reiniger is een dagelijkse hydraterende shampoo die een gezonde hoofdhuid bevordert door een unieke combinatie van aminozuren, eiwitten en vitaminen alle aangeprezen aan het haar en de hoofdhuid van DHT reinigen. De Smoothing beschermende middelen conditioner is een dagelijkse hydraterende hoofdhuid therapie die de hoofdhuid activeert door middel van een speciale mix van anti-oxidanten, essentiële oliën en "enzymatische complexen." De leave-in behandeling is een andere vorm van conditioner die wordt gezegd dat de hoofdhuid te richten en het verminderen van de opbouw van DHT. In wezen, het bedrijf beweert dat de Nioxin Smoothing beschermende middelen lijn is een actueel DHT blocker, om zo te zeggen. Hoewel het product hypothetisch zou kunnen werken voor sommige mensen, het is niet een remedie voor kaalheid.

overwegingen

Terwijl Nioxin nakomt trials Deze testen zijn uitgevoerd door het bedrijf zelf en moet niet worden beschouwd als een betrouwbare bron voor de werkzaamheid van het product. Dat gezegd zijnde, betekent dit niet dat de productlijn een zekere positieve resultaten bij sommige individuen zullen hebben. Je moet altijd voer het gebruik van een product van deze soort met een voorzichtig optimisme. Nogmaals, dit is geen genezing voor kaalheid of een werkwijze van haargroei.

Waarschuwing

Terwijl Nioxin Smoothing beschermende middelen zijn volledig veilig voor topisch gebruik, is de kans op huidirritatie sommige in de vorm van een roodheid op de hoofdhuid met de toepassing van de leave-behandeling. Typisch zal dit snel verdwijnen na het aanbrengen. Maar als roodheid aanhoudt, moet u overwegen te stoppen het gebruik van het product.