Nimegen Side Effects

Nimegen is de merknaam van een anti-acne behandeling die wordt vervaardigd door een in Singapore gevestigde bedrijf. Het wordt beschouwd als het equivalent van het Amerikaanse merk Accutane, die min of meer dezelfde ingrediënten heeft. Nimegen een isotretinoïne, die wordt gebruikt voor het vermogen om cellen die snel onderling verdelen vernietigen. Dit helpt bij het voorkomen van de verspreiding van acne. Nimegen bevat ook testosteron, en testosteron insufficiëntie kunnen acne veroorzaken bij sommige mensen.

Bestedingen

Hoewel wordt bevorderd als een algemene behandeling voor acne, nimegen het beste wanneer gebruikt voor acne twee types: acne fulminans (AF) en acne conglabata (AC). In het geval van AF, de patiënt een plotseling ontstaan ​​van zweren acne. Dit wordt meestal gevolgd door koorts en polyartritis-achtige symptomen. Algemeen wordt aangenomen dat de oorzaak van dit soort acne is uitgeput testosteronspiegels. Aangezien dit een van de ingrediënten van nimegen, de testosteron helpt aan te pakken deze acne. AC wordt meestal gezien bij mannen in de leeftijd van 18 tot 30 bereik. Onbehandeld, kan deze vorm van acne leiden tot littekens en misvorming.

effecten

Nimegen effectief is in een mate afhankelijk van Drugs.com. Het helpt te onderdrukken sommige soorten van acne, maar op lange termijn en intensief gebruik zijn beladen met problemen en mogelijke bijwerkingen.

Bijwerkingen

De belangrijkste bijwerking van nimegen wordt veroorzaakt door een van de werkzame stoffen, genaamd isotretinoïne. Hoewel nuttig in bepaalde opzichten kan isotretinoïne zeer ongewenst bijwerkingen. De meest gevaarlijke bijwerking is dat het ernstige aangeboren afwijkingen veroorzaken. Volgens Drugs.com kan vrouwen ondervinden bij nimegen te nemen een geboortebeperking recept verkregen alvorens hun arts hen toestaan ​​de anti-acne drug.

Enkele andere belangrijke bijwerkingen zijn specifiek voor het gebruik van nimegen. Hoewel de meeste van deze zijn het directe gevolg van de werkzame stof, isotretinoïne, kunnen andere stoffen zijn medewerkers, ook. Deze omvatten droge neus; jeuk; droge huid; bloedende neus; scheuren in de mondhoek; gewrichtspijn, en in zeldzame gevallen, huidinfecties; peeling; hepatitis en slechthorendheid.

Droge huid en haar

Een van de belangrijkste problemen die mensen ervaren na gebruik nimegen is dat na gebruik gedurende enkele maanden, ze begonnen met zeer droge huid en haar. Deze voorwaarden hebben de neiging om te stoppen na het stopzetten van het geneesmiddel.

andere Effecten

Isotretinoïne moet voorzichtig worden gebruikt wanneer een patiënt astma; heeft een hoog cholesterolgehalte; depressie; diabetes; leverziekte of anorexia nervosa als geneesmiddelinteracties kunnen ernstige problemen bij mensen met deze aandoeningen veroorzaken.