Nighttime neusafscheiding bij kinderen

Nighttime neusafscheiding bij kinderen

Postnasale drip is verantwoordelijk voor 50 procent van de aanhoudende hoest die langer dan drie weken duren, volgens "Essentials of Internal Medicine Kelley's." Terwijl volwassenen hebben een beheerder slikken en hoesten met slijm in de keel worden gecoördineerd, postnasale drip veroorzaakt kinderen frequenter s nachts wakker met pijn in de keel, hoesten en algemeen ongemak. Begrijpen waarom postnasal drip is een dergelijk probleem voor uw kleintje aan zijn algehele symptomen beter te behandelen.

Op heterdaad betrapt

Observeer je kind 's nachts te zien en te horen van het probleem, vooral als ze is te jong om uit te leggen wat de oorzaak van haar ongemak. Kinderen hebben moeite met postnasal drip omdat ze minder slikken 's nachts, waardoor slijm naar zwembad in de keel. Dit resulteert in veelvuldige waken en hoesten. Het veroorzaakt vaak een verstikkend gevoel, pijn in de keel en moeilijk slikken gedurende de dag.

onderliggende Culprits

Postnasale drip heeft een verscheidenheid aan oorzaken. Zelfs een eenvoudige bacteriële infectie verstopping van de sinussen, die een goede drainage voorkomt. Als uw kind een allergie, kan hooikoorts en allergie seizoen ook de boosdoener door het veroorzaken van congestie in de sinus passages zijn. Een verkoudheid is ook een oorzaak van postnasal infuus.

Waardoor het beter

De aard van de behandeling die nodig is voor postnasal drip van uw kind is sterk afhankelijk van de werkelijke oorzaak. Wanneer postnasal drip is een symptoom van de verkoudheid, houdt uw kind comfortabel en rijden uit de symptomen. Antibiotica zijn gereserveerd voor bacteriële infecties, zoals sinusitis. Als de symptomen zijn het gevolg van allergieën, praten met uw kinderarts over medicijnen geschikt zijn voor allergieën van kinderen.

Managing Symptomen

Of je nu voor de medicatie zit te wachten om zijn cursus te volgen of gewoon te wachten uit een koude, maak uw kind comfortabeler terwijl het ervaren postnasal infuus. Het installeren van een luchtbevochtiger in haar slaapkamer helpt bevochtigen de lucht; slijm glijdt vervolgens langs de keel gemakkelijker. Met tal van vloeistoffen heeft een soortgelijk effect; vloeistoffen smeren de keel voor meer comfort.