Nieuwe ontdekkingen en Cures voor Hip en ischias

Nieuwe ontdekkingen en Cures voor Hip en ischias


Heup pijn en sciatic pijn of ischias, staking atleten, weekend krijgers en bank aardappelen met gelijke wraak. Beide kunnen worden onbruikbaar. De ouderwetse methode voor de behandeling van lage rugpijn en gezamenlijke pijn nemen van het gemakkelijk moet worden gegeven een rust. Nieuwe ontdekkingen tonen beweging om de meest succesvolle preventie en behandeling.

hip Pain

MayoClinic.com zegt: "Hip pijn is zelden een noodsituatie, en de meeste pijn in de heup kan worden bediend met zelfzorg thuis." Als je dat doet ervaring zwelling, roodheid of gevoeligheid en warmte rond heupgewrichten, een afspraak maken met uw arts. Meest heup pijn kan echter worden behandeld met regelmatige lichaamsbeweging.

Intense heup pijn als gevolg van heup impingement, of scheuren van het vezelige kraakbeen rond het heupgewricht, kunnen worden een verkeerde diagnose gesteld. Volgens een artikel van september 2009 door het Hospital for Special Surgery, "Recente ontwikkelingen in de diagnostische beeldvorming technieken en hip artroscopie procedures geven artsen en chirurgen betere instrumenten om de behandeling van heup pijn." De vooruitgang in de heup artroscopie voor hippe botsing het verschil betekenen tussen een paar kleine incisies en een grote incisie en ontwrichting van de heup tijdens de operatie. Hip artroscopie betekent ook minder hersteltijd.

ischias

Ischias loopt van de billen naar beneden het been. Dat komt omdat sciatic pijn is een symptoom van een probleem met de heupzenuw, die loopt van het ruggenmerg naar de billen en beneden de been. De oorzaak kan een hernia zijn. Zelfs zo, de 8 juli 2009, nummer van het 'Journal of the American Medical Association "stelt:" Ongeveer 80 procent tot 90 procent van de mensen met ischias herstellen na verloop van tijd zonder enige chirurgische ingreep. "Conservatieve behandeling van ischias bevat oefeningen en stretching .

Bepaalde symptomen doen verdienen aandacht. Volgens een artikel in het februari 2009 nummer van "Harvard Health Publications," "ischias is op zichzelf niet een noodsituatie, maar als iemand koorts of verlies van urine en darmen controle, samen met plotselinge pijn in de benen en gevoelloosheid, dan heeft het kan zijn een teken van een probleem dat wel dringend aandacht. "Chirurgie is een optie als ischias is onbruikbaar, maar de meeste mensen die lijden aan ischias vinden verlichting met over-the-counter pijnstillers en conservatieve behandeling. De ouderwetse manier voor de behandeling van ischias was om te rusten. Nieuwe ontdekkingen tonen aan dat regelmatige lichaamsbeweging en stretching maakt een groot verschil.

Beweging

Ontwikkel een regelmatige lichaamsbeweging programma. Laat uw arts u aanraden fysiotherapie voor uw specifieke behoeften. Onder meer regelmatige lichaamsbeweging en het uitrekken van de binnen- en buitenkant van de dij, waardoor hip zorg een centraal onderdeel van de training. Omvatten die zich uitstrekt van de ham strijkers en quad spieren en onderhouden van een goede houding om te helpen met ischias.