Niet-chirurgische behandelingen van stenose

Stenose is een aandoening waarbij er teveel druk op de zenuwen rond het ruggenmerg. De druk op de zenuwen kan worden veroorzaakt door een verdeling van de wervelkolom bij artritis, veroudering en degeneratieve ziekte schijf. Stenose komt meest in Amerikanen van 60 jaar en ouder en heeft symptomen die variëren van een milde of aanhoudende pijn in de onderrug en billen te tintelingen en uitstralende pijn in de onderste ledematen.

Niet-chirurgische Cures voor Stenosis

Niet-chirurgische behandeling van stenose is de meest voorkomende behandeling. Vaak is de behandeling bestaat rusten en zich te onthouden van bepaalde activiteiten. Fysiotherapie wordt vaak aanbevolen en het gaat om oefeningen om de rug en beenspieren te versterken en om de druk op de wervelkolom. Patiënten kunnen ook worden geadviseerd om een ​​back brace dragen.

Alternative Cures voor stenose

Veel patiënten kozen om alternatieve therapieën te beheren en te behandelen stenose en de bijbehorende symptomen. Er zijn vele alternatieve therapieën beschikbaar. Je kan een chiropractor te bezoeken om de wervelkolom aangepast en gereorganiseerd om de druk te verwijderen op de zenuw. Acupunctuur plaatsen naalden op drukpunten om pijn te verlichten. TENS machine therapie het toedienen van kleine elektrische impulsen elektroden op het lichaam om de pijn mechanismen van de zenuwen onderbreken. Magneettherapie omvat verbonden magneten op het lichaam om de lichamen veranderen elektromagnetische energie.

Drugs therapie

Patiënten kunnen willen geneesmiddeltherapie om pijn geassocieerd met stenose beheren. Artsen adviseren over het algemeen proberen om de pijn te beheren met niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Deze medicijnen, zoals Tylenol, worden verkocht over de toonbank. In sommige gevallen, deze medicijnen zijn niet pijn geassocieerd met stenose te verlichten. In die situaties kan narcotische pijnstillers of epidurale steroïde injecties worden aanbevolen.