Niet artritis Finger & Hand Pijn

Niet artritis Finger & Hand Pijn


Terwijl de vinger en hand pijn soms wordt veroorzaakt door artritis, kan veel voorwaarden en situaties niet-artritis vinger en hand pijn veroorzaken. Een arts kan helpen bij het bepalen van de oorzaak en bedenken een behandelplan.

zenuwproblemen

Mogelijke oorzaken van de niet-artritis vinger en hand pijn in verband met de zenuwen problemen zijn carpaal tunnel syndroom, diabetische perifere neuropathie, thoraxapertuursyndroom en ulner zenuwletsel.

Andere condities

Andere voorwaarden die kunnen leiden tot de hand en de vinger pijn omvatten Dupuytren contractuur, fenomeen van Raynaud, reflex sympathische dystrofie syndroom en scapulocostal syndroom.

Letsel

De handen en vingers kan pijn als ze gewond zijn geraakt. Vaak eerder doorbroken handen of vingers pijn van tijd tot tijd voor de jaren na het letsel.

Diagnose

Vertel eerst uw reguliere huisarts over de vinger en hand pijn. Hij kan in staat zijn om een ​​juiste diagnose te stellen, maar waarschijnlijk heeft u een verwijzing nodig om een ​​orthopedisch specialist of een neuroloog.

behandelingen

Vinger en hand pijn kan worden behandeld met over-the-counter anti-inflammatoire pijnstillers. Fysiotherapie kan helpen een aantal voorwaarden. Chirurgie kan nodig zijn om een ​​aantal problemen op te lossen.