NFL Regels voor Suspension

NFL-spelers kunnen worden beboet voor alles wat uit het vieren van een touchdown te lang om het slaan van een quarterback te hard of het raken van een punter at all. De boetes kunnen kleine tot steil en altijd monetaire, maar het duurt een beetje meer voor een speler om daadwerkelijk worden geschorst door de competitie. De enige keer dat schorsing komt Inde NFL Rules wil zeggen dat een speler wordt "opgeschort" voor een spel als gevolg van illegale apparatuur. Alle andere schorsingen worden behandeld in het kader van de discretionaire bevoegdheid van de NFL commissaris.

Geschiedenis

De NFL heeft zijn wortels terug naar de jaren 1920, en was een wetteloos competitie voor de eerste twee decennia als spelers gepronkt subsidiabiliteitsregels, contracten en gokken. Maar dat begon te veranderen in de jaren 1950 als televisie-exposure en de hogere normen van de spelers die het spel meer populair. De competitie moest hard op haar imago problemen en gaf de commissaris de mogelijkheid om mete uit straffen als hij fit zag.

De zaak Hornung / Karras

Verkozen in 1960, Commissie Pete Rozelle bracht een talent voor marketing en zero-tolerance beleid ten aanzien van criminaliteit. Hij wist dat het gokken was ongebreideld in de competitie en in 1963 opgeschort twee van zijn grootste sterren Alex Karras en Paul Hornung van het spelen, omdat ze wedden op NFL games. Hij ingetrokken het verbod na één seizoen.

steroïde schorsingen

In 1983, de competitie verboden steroïde gebruik, maar de vrees over de drug bleef door middel van het decennium. In 1989 werden 13 spelers geschorst voor gebruik. Het was de grootste enkele swing van schorsingen in competitie geschiedenis.

Gedrag onbetamelijk de NFL schorsingen

In de jaren 2000, de uitdrukking "gedrag onwaardig de NFL" werd een catch-all voor een reden op te schorten. Commissaris Roger Goodell maakte de meest bekende gebruik van deze in 2007, toen hij geschorst Tennessee Titans Adam 'Pacman' Jones voor het hele seizoen als gevolg van meerdere arrestaties en Cincinnati Bengals Chris Henry voor acht wedstrijden ook voor de arrestaties.

drug schorsingen

In 2005, de NFL en de vereniging van de spelers heeft een veel hardere houding ten opzichte van het gebruik en schorsingen drug. Een speler gebruikt om een ​​waarschuwing te krijgen na een overtreding, maar nu krijgt een automatische vier-game schorsing voor een positieve test. Een tweede arrestatie leidt tot automatische suspenion. De commissaris kan een boete langer te maken.

Controverse

Sommigen hebben gezegd schorsingen van de commissaris zijn te streng, omdat in sommige gevallen een speler werd verboden voor veroordeeld voor een misdrijf. De NFL onderhoudt ze worden geserveerd.

andere schorsingen

Bengal running back Stanley Wilson werd verbannen uit het spel voor het leven na het seizoen 1988 en blijft op die manier. In 1990 werd kardinaal Earl Farrell verboden, en gepensioneerde in plaats van op zoek naar herstel. Drie andere spelers - Dexter Manley, Frank Warren en Terry Taylor, werden geschorst voor het leven in de 1989 en 1990, maar werden hersteld na een jaar, volgens USA Today en andere bronnen.