Negatieve effecten van Goji Juice

Negatieve effecten van Goji Juice


Goji bessen zijn kleine, rode bessen afkomstig uit Zuidoost-Europa en Azië. Goji bessen hebben een verhoogde aandacht van westerse landen oogstte voor hun gehalte aan antioxidanten en de voedingswaarde. Als zodanig heeft de verkoop van goji vruchtensappen nam in die landen. Er is echter geen peer-reviewed onderzoek deze beweringen van extensieve biologische en voordelen voor de gezondheid ondersteund. In feite kan goji sap meerdere negatieve bijwerkingen van die de consument moet zich bewust zijn voor het toevoegen van goji sap om hun dieet te veroorzaken.

Algemeen Side Effects

Wanneer het in grote hoeveelheden kan goji sap ongewenste bijwerkingen zoals misselijkheid en duizeligheid veroorzaken. Hoewel de goji bessen allergieën zijn zeldzaam, moeten individuen met een pollenallergie goji sap te voorkomen. Zwangere vrouwen moeten ook voorkomen dat goji sap, als de bessen bevatten een hoog gehalte aan selenium, die kunnen leiden tot aangeboren afwijkingen.

atropine

Atropine is een alkaloïde dat van nature voorkomt in goji bessen. Hoewel de atropine-gehalte in goji bessen is over het algemeen onder de toxische hoeveelheid, moet de consument alleen drinken goji sap met mate. Nuttigen van een hoge concentratie van atropine kan duizeligheid, misselijkheid, wazig zien, droge mond en mogelijk hallucinaties.

Slapeloosheid

Goji sap, zelfs indien genomen met mate, kan acute slapeloosheid veroorzaken bij sommige consumenten. Goji sap kan leiden tot slapeloosheid door een verhoging van alertheid. Echter, deze bijwerking niet ernstig en kan worden bestreden door alleen het drinken goji sap in de ochtend.

Anti-Coagulatie

Goji sap, net als vele andere natuurlijke producten, kan de bloedstolling beïnvloeden. Studies hebben aangetoond dat goji sap kan interageren met warfarine, een antistollingsmiddel. Twee studies toonden aan dat oudere vrouwen die grote hoeveelheden goji sap dronken waren op een hoger risico voor verhoogde bloeden.

geneesmiddelinteracties

Goji sap kan een wisselwerking met voorgeschreven medicijnen in aanvulling op warfarine. Goji sap is aangetoond om met hoge bloeddruk en diabetes medicatie, waardoor een abnormale daling van de bloeddruk of een verlaging van de bloedsuikerspiegel. Dalingen in de bloedsuikerspiegel kan leiden tot duizeligheid en flauwvallen.