Negatieve effecten van dieet pillen

Negatieve effecten van dieet pillen

Dieet pillen zijn niet-gereglementeerde, dus er is geen manier om te weten welke werken en hoe veilig ze zijn. De Amerikaanse Fodd and Drug Administration houdt geen rekening met dieetpillen als drugs, dus tenzij er een groot aantal klachten over een specifiek merk of type van pillen, zal het niet ingrijpen of een waarschuwing. Het nemen van dieetpillen is niet de magische oplossing het hoort te zijn. In feite, tenzij u de manier waarop je eet en lichaamsbeweging te veranderen, zelfs de weinige ponden je zou kunnen verliezen met een dieet pillen zijn gebonden aan terug te komen.

verslaving

Volgens de Federal Trade Commission, hoeft geadverteerde voordelen vele dieetpillen 'niet echt bestaan. Dit geldt met name voor pillen die schandalig beloften zoals maken "verliezen 20 pond. In een week" of "gewicht te verliezen het eten van alles wat je wilt." Voor veel mensen kan dit een permanent probleem geworden. In plaats van zich te concentreren op het leren om goed te eten en het veranderen van uw eetgewoonten, zou je verslaafd aan de belofte van een grotere, maar gemakkelijk gewichtsverlies geworden. Volgens eetstoornissen website Something Fishy, ‚Äč‚Äčkunnen sommige pillen verslavende eigenschappen hebben, zodat je uiteindelijk een goed gevoel als je ze en zieke of omlaag als u stopt, bestendigen een cyclus.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Volgens Vis iets kan dieetpillen verschillende bijwerkingen. De meeste zijn kleine en hoewel lastig, zij gevaarlijk. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn slapeloosheid, rusteloosheid, hoofdpijn, diarree of een droge mond. Volgens Fraude Guides, kan pillen die beloven om koolhydraten of vet blokkeren veroorzaken diarree, krampen en andere darmproblemen, zelfs indien genomen zoals voorgeschreven.

Ernstige bijwerkingen

Terwijl de meeste bijwerkingen van pillen verdwijnen wanneer u stopt met het innemen van uw pillen, is dit niet altijd het geval. Hartritmestoornissen en hartkloppingen, beklemming op de borst, duizeligheid en verwarring kan gebeuren met een lange-termijn gebruik van dieetpillen. Volgens Vis iets, congestief hartfalen of beroertes zijn ook mogelijk, evenals stuiptrekkingen en nierfalen. Phen / Fen een dieet pil die nu verboden in de Verenigde Staten veroorzaakt primaire pulmonale hypertensie bij sommige gebruikers, wat kan leiden tot ademhalingsfalen en de dood.