Negatieve effecten op de Professional Sports

Negatieve effecten op de Professional Sports


Professionele sport hebben een Amerikaanse instelling, een favoriet tijdverdrijf tekening in miljoenen fans over de hele wereld geworden. Ongeacht de economie, het is een bloeiend bedrijf dat alle ogen kijken naar haar elke beweging heeft. Of u nu een kind op zoek naar atleten als LeBron James, of een gepensioneerde wroeten voor zijn favoriete voetbalteam bent, veel van uw verwachtingen voor het seizoen zijn gevestigd op professionele atleten en hun teams. Bovendien, terwijl er veel goeds te komen van dit soort vriendschappelijke wedstrijd, zijn er veel negatieve effecten die de zwakke onderbuik van professionele sport bloot te leggen.

seksschandalen

Zet uw computer of televisie. Seksschandalen waarbij professionele atleten zijn niet langer clandestien. Met de huidige technologie, hebben ze viraal gegaan. Of je het lezen op het internet of kijken op het avondnieuws, de negatieve effecten van seksschandalen op professionele sport is diepgaand. Of het nu gaat over een ongepaste tekstbericht, een beschuldiging van verkrachting of een buitenechtelijke affaire, is het gedrag van de professionele atleten geven professionele sport een slechte rap, zeker als je bedenkt hoeveel mensen er op te letten.

steroïden

Ontmoedigen van het gebruik van steroïden door te praten met uw kinderen over de negatieve effecten, zowel fysiek en bewust. Omdat steroïden hebben een concurrentievoordeel te vergroten, zijn er veel professionele atleten die een levenslange ban van hun sport hebben geriskeerd, samen met ernstige geldboetes, om hun sportiviteit te verhogen geweest. Afgezien van gestigmatiseerd door zowel fans en collega's, kan het gebruik van steroïden in de professionele sport een nog grotere impact op jonge up-en-bezoekers in de professionele sport door het gebruik ervan aan te moedigen hebben, aangezien deze zijn de atleten die kinderen bewonderen.

Handel

Vermijd het nemen van de handel van de atleten zo persoonlijk. Als een fan van de professionele sport, je - samen met een score van andere fans - kunnen loyaal zijn aan een fout te worden, weigeren te accepteren wanneer uw favoriete speler wordt verhandeld of kiest om te spelen voor een ander team. Je moet niet vergeten dat deze atleten zijn professionals. Dit is hun werk en, net als elke andere hardwerkende Amerikaan, ze hebben dezelfde rechten als jij om te veranderen wie ze werken.

sportblessures

Denk aan de extreme lichamelijkheid van vele professionele sport, met name voetbal. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, het profvoetbal heeft bijna acht keer meer verwondingen dan alle andere commerciële sport. Gezien het feit dat niet elke speler kan zijn Brett Favre, kan dit risico een probleem vormen voor de meerderheid van professionele atleten, omdat het hun carrière korte kunt knippen en laat ze met zeer weinig werkzekerheid.