Negatieve effecten op de gezondheid van Scrambled Eggs

Negatieve effecten op de gezondheid van Scrambled Eggs

Eieren zijn voedzaam, maar kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid als ze niet goed gaar. Dit voedsel vereist een zorgvuldige koken om bacteriën te doden. Bij de voorbereiding van roerei, verplaatsen de eieren rond in de pan om ervoor te zorgen dat alle gebieden volledig gaar. Ook niet de doos eieren weg te laten op de teller, terwijl u kookt. Eieren moeten altijd in de koelkast bewaard worden om de groei van bacteriën te voorkomen.

ei-allergie

Veel mensen zijn allergisch voor eieren. Ei-allergie tarieven zijn het hoogst in kinderen, merkt MayoClinic.com. Deze allergie veroorzaakt netelroos of ontsteking van de huid, misselijkheid en braken. Een zeldzame symptoom ei allergie is anafylaxie, veelal uitgevoerd plotselinge ademnood door zwelling van de luchtwegen, die fataal kan zijn. Praat met uw arts als uw kind symptomen ervaart na het eten van roerei.

Hoge cholesterol

Eigeel bevat een hoog cholesterolgehalte. Om uw cholesterol onder controle te houden, beperk uw ei inname niet meer dan vier eieren per week, suggereren dat de Amerikaanse National Library of Medicine. Het vervangen van eiwitten voor eierdooiers houdt uw dieet gezonder en beperkt het risico voor hoge cholesterol.

Salmonella-infectie

Salmonella enteritidis, een bacterie, treedt op de buitenkant van een ei en het eiwit en eigeel. Het eten van deze bacterie kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten, zoals maagkrampen, diarree en koorts veroorzaken. Koken roerei volledig helpt om de bacterie te doden en ziekte te voorkomen. Salmonella enteritidis veroorzaakt de meeste problemen bij bejaarden, kinderen en patiënten met een verzwakt immuunsysteem.

Kiemen in rauwe eieren

Het is belangrijk om roerei koken tot ze stevig en niet langer bevatten loopneus plekken. Dit zorgt ervoor dat de eieren veilig te eten en schadelijke ziektekiemen of bacteriën gedood tijdens het kookproces. Om te bepalen of alle gebieden van het roerei zijn nog steeds vloeibaar, dip een vork in en test de nattigheid tijdens het koken.