Necrotic Insectenbeten

Necrotic Insectenbeten


Als je onrustig krijgt als je na te denken over insecten, vervolgens na te denken over insectenbeten waarschijnlijk zal je nog meer kronkelen. Echter, moet je niet negeren. Er is belangrijke informatie die u moet weten over insecten, zodat u gevaarlijke insectenbeten die kunnen leiden tot huidnecrose kan vermijden.

inzicht Necrosis

Necrose is de natuurlijke dood van cellen of weefsels, als gevolg van externe factoren zoals een gebrek aan zuurstof of infectie. Necrose is destructief, omdat het erin slaagt om beschadigen en wakkeren de cellen en weefsels rond het besmette gebied. Qua insectenbeten, is het cytotoxische gif dat verantwoordelijk is voor beschadiging van het celweefsel.

Wat gebeurt er

Twee tot acht uur na de schijnbaar pijnloos beet, symptomen beginnen tonen. Wanneer de beet verergert, begint het gif aan de cellen en weefsels te infecteren en veroorzaakt een laesie op de huid verschijnen. Necrotische insectenbeten verschijnen als een heldere rode vlek op de huid met een necrotische centrum en een muur van dode huid is duidelijk rond het besmette gebied. Indien de huid zeer is getekend of zweren, kan de laesie maanden duren om te genezen en soms plastische chirurgie noodzakelijk om sporen van de laesie.

Insectenbeten

Sommige leden van de spin familie zijn giftig. Beten van giftige spinnen, zoals de bruine kluizenaar, veroorzaakt necrose. In aanvulling op spinnen, bijt van duizendpoten en vuur mieren kunnen huidnecrose veroorzaken ook. Als u gebeten door een insect en u merkt dat de symptomen van de huid necrose, moet u voorkomen dat voedsel en water-inname en een arts raadplegen.

Behandeling

Als u bent gebeten door een necrose veroorzaken insect, maak strakke kleding en praktijk EHBO-remedies zoals zetten gemalen ijs op de beet. Gemalen ijs vertraagt ​​de snelle verspreiding van gif en verdooft pijn. Doe er niet elke vorm van zalf op de wonde of alcohol drinkt. Als het mogelijk is, niet beschikken over de insecten als je erin geslaagd te vangen of te doden het, zoals het opsporen van de soort zal helpen artsen beslissen verdere behandeling.