Neck Muscle Building Tips

De hals is bekleed met een verzameling van de spieren die het mogelijk maken het hoofd om verder te gaan, terug en draai links naar rechts. Sterke nekspieren zijn belangrijk in bepaalde takken van sport, zoals voetbal en worstelen, waar de tegenstanders een voordeel kunnen winnen als ze in staat zijn om je hoofd rond gemakkelijk te verplaatsen. Het bouwen van de nek kracht is een belangrijk onderdeel van fitness voor deze disciplines.

Begrijp uw Sport

Je nek kracht doelstellingen zullen variƫren afhankelijk van de sport je speelt en je positie in die sport. Voor voetbal lijnwachters, het opbouwen van een maximale sterkte nek is het beste. Speelt laatste slechts een korte tijd, maar in die tijd kan grote belasting van de nek worden uitgeoefend door tegen spelers. Voor worstelaars, moet een nek goede kracht, maar ook super uithoudingsvermogen. Een tegenstander kan naar beneden duwen op je nek gedurende enkele minuten op het einde, en te ontsnappen aan een pin leunt zwaar op het behoud van de weerstand met de nekspieren. Vorm je nek te versterken doelen rond behoeften van uw sport.

isometrische oefening

Een van de problemen met de bouw nekspieren is dat meer dan overbelasting van de hals met te veel weerstand te snel kan leiden tot verwondingen. Een goede manier om te beginnen met het versterken van de hals door middel van isometrische oefeningen - oefeningen waarbij de spieren bezig zijn, maar het lichaam niet te bewegen. De eenvoudigste manier om de hals werken is plaatst een palm op de kop en duw tegen de kop met de nek naar de druk in verschillende richtingen weerstaan. Begin met het naar achteren te drukken op het hoofd, dan naar voren, dan naar beide kanten. Telkens zet voldoende druk op het hoofd, zodat de hals bereikt vermoeidheid en kan niet langer weerstaan. Herhaal de oefening drie keer voor elke richting. Het grote ding over zijn oefening is dat je de weerstand te bepalen; als je wilt rauwe kracht op te bouwen, te duwen hard met de handen, als je een goede conditie wilt, duwen met matige kracht en houd hem langer.

Bridges

Bridging is een goede manier om de nek kracht op te bouwen voor degenen die hebben een solide basis van de spier te bouwen door middel van isometrische oefeningen. Een brug wordt uitgevoerd door het leggen op je rug en dan stutten jezelf op je hoofd en hielen, met behulp van de hand voor ondersteuning als dat nodig is. Uw doel moet zijn om het punt waar je je handen niet nodig om hulp te krijgen. Om de nek in meerdere richtingen werken, probeer dan rond te lopen in een cirkel met de geplant op de grond hoofd. Voor wie op zoek is naar een maximale nek kracht op te bouwen zetten extra gewicht op de buik tijdens de bruggen.