NBA Jump Shots & Schieten Styles

NBA Jump Shots & Schieten Styles


De jump shot is een van de meest essentiële schoten in basketbal. De National Basketball League (NBA) speler te gebruiken dit schot keer op keer te scoren op hun tegenstanders. De basis van de jump shot zijn focus, evenwicht en te volgen. NBA-spelers oefenen jump shots keer op keer consequent te worden en hun percentage van de schoten die verder gaan in de mand. Nadat ze de basis-jump shot onder de knie hebben, kunnen spelers NBA sprong schot shooting stijlen te oefenen.

Jump shot Off the Dribble

Schieten een sprong afgeschoten van de dribbel is een techniek die gebruikt wordt om de schutter ruimte om te schieten wanneer zij worden verdedigd geven. Dribbelen de bal een paar dribbels en vervolgens uitvoeren van de jump shot geeft u de mogelijkheid om te bewegen en een zak van de ruimte. Het voetenwerk tijdens de dribbel kan afwerpen de dynamiek van uw verdediger en geven u een duidelijk schot op de basket. Vervalsen van een stap naar links of rechts kan leiden tot de andere speler om te bewegen en je laten dribbelen om hem heen en raakte de jump shot.

Catch and Shoot Jump Shot

Bij het spelen tegen een zone verdediging, NBA-spelers gebruik maken van een vangst en schieten sprong schot. De spelers aan beide zijden van de rechtbank zal de bal naar elkaar passeren, terwijl een speler gaat naar het midden in de voorkant van het doel. Zodra de speler in het midden open is, ze passeren hem de bal. Hij zal de bal, pivot te vangen op een voet en schiet de jump shot. De sleutel tot deze sprong schot snelheid. Vaak de aanvallende speler in de rechter of linker rijstrook zal de bal zweep naar het midden aanvallende speler en hij zal seconden om de bal te krijgen voordat de verdedigers om hem heen te hebben.

Fade-Away Jump Shot

De fade-away jump shot is een moeilijk schot uit te voeren. In deze jump shot, zal de speler achterover leunen als ze springen en schiet de bal. NBA legende Michael Jordan geperfectioneerd dit schot tijdens zijn carrière en scoorde tal van punten op zijn tegenstanders. De fade-away wordt gebruikt wanneer de verdediger ook is het bewaken van een speler te dicht en hij kan niet verder rijden de bal naar het doel. Om de fade-away jumper te schieten, plant uw voeten, gedrongen iets naar beneden en je armen te verhogen als je springt. Als je lichaam is springende tot in je sprong, leun je lichaam naar achteren als je schiet de bal en strek je armen.

Jump Hook

De sprong haak wordt gebruikt bij shooters zijn bang dat de verdediger gaat om hun kans te blokkeren. De aanvallende speler plaatst zijn lichaam tussen de verdediger en de bal naar het schot uitstappen zonder te worden geblokkeerd. Om een ​​sprong haak uit te voeren, de positie van uw non-shooting arm voor de verdediger. Spring in de lucht en schiet de bal door te vegen je hele arm in de richting van de mand. Snap je pols en volgen tot aan het schot te voltooien.