Natuurlijke Remedies voor premenstrueel Depressie Disorder

Depressie wordt vaak geassocieerd met premenstrueel syndroom (PMS). In sommige gevallen wordt premenstruele depressie stoornis betrokken. De aandoening kan worden behandeld met geneesmiddelen zoals Prozac. Er zijn echter ook een aantal natuurlijke behandelingen voor PMS-gerelateerde depressie, of het wel deel uit van een depressieve stoornis.

St. John's Wort

Sint-janskruid is een van de meest populaire natuurlijke behandelingen voor depressie en angst en is ook effectief voor het verlichten van premenstruele depressieve stoornis, volgens de New York Times gezondheidsonderzoek. De pil moet dagelijks gedurende 4 tot 6 weken worden therapeutisch nuttig te worden.

Fototherapie

Fototherapie is lichttherapie die kunnen helpen met premenstruele depressieve stoornis en andere depressie omstandigheden, zoals Seasonal Affective Disorder (SAD). De therapie maakt gebruik van fluorescerende 50 keer helderder dan de meeste lichten, maar kan bijwerkingen zoals hoofdpijn en geïrriteerdheid.

vitaminen

Vitamines zijn goed in de meeste pogingen om een ​​goede gezondheid te bevorderen, en PMS-gerelateerde depressie is geen uitzondering, volgens de New York Times Health. Vitamine B6 pillen en het verhogen van de inname van aanverwante voedingsmiddelen zoals vette vis en avocado kan helpen depressie.

Dieet en lichaamsbeweging

Het eten van kleine maaltijden met een laag zout en minimale verwerkte suikers en koolhydraten kunnen helpen bij de bestrijding premenstrueel depressie, volgens de New York Times Health. Bovendien, regelmatige lichaamsbeweging bevordert de productie van de productie van endorfine, een natuurlijk antidepressivum.

Acupunctuur en Yoga

Hoewel formeel onderzoek niet bewezen of acupunctuur (het plaatsen van kleine naalden op drukpunten op het lichaam) en yoga zijn gunstig voor het verlichten premenstrueel depressie stoornis, sommige mensen zweren bij deze natuurlijke remedies voor het bevorderen van een evenwichtiger stemming.