Natuurlijke remedies voor ADD bij kinderen

Natuurlijke remedies voor ADD bij kinderen


Attention Deficit Disorder (ADD) is een gedragsvoorwaarde die bij ongeveer 5 procent van de kinderen, waardoor hyperactiviteit, moeilijkheden school en een verminderde concentratievermogen. Omdat ADD vaak behandeld met stimulerende medicijnen, hebben veel ouders van ADD kinderen begonnen te wenden tot natuurlijke remedies als alternatieve ADD behandelingen.

supplementen

Het is mogelijk dat een tekort aan bepaalde voedingsstoffen de oorzaak van ADD symptomen zijn. Om ervoor te zorgen dat dit gebrek aan voedingsstoffen niet is betrokken, kunt u supplementen te dienen aan uw kind, waardoor ze afwezig voedingsmiddelen bij te vullen. Enkele belangrijke voedingsstoffen die beschikbaar zijn in te vullen formulier zijn glycine en vitamine B6, die het mogelijk maken voor de goede werking van het zenuwstelsel van een kind; magnesium en zink, die concentratie in ADD kinderen, di-methyl glycine, die glucose niveaus kunnen stabiliseren kunnen verhogen; en huperzine A, die cognitieve functies zoals het geheugen verbeteren.

Dieet

dieet van een kind kan een effect hebben op de ernst van zijn ADD symptomen. Derhalve kan een verandering in dieet mogelijk verminderen ADD een kind symptomen. Het vermijden van suiker en kunstmatige zoetstoffen is een belangrijke stap. Grote hoeveelheden suiker, zijn niet geschikt voor ADD kinderen, en onderzoek deze kinderen heeft aangetoond kan problemen verteren van suiker naar behoren te hebben. Daarbij mag suiker een ADD kind agressief of onrustig gedrag mogelijk te maken. Zoetstoffen zijn ook problematisch, vanwege hun vermogen om magnesium te verminderen, wat uiteindelijk leidt tot versterkte spierbewegingen.

Zonlicht

Het is mogelijk dat ADD symptomen van uw kind niet echt van ADD. Soms worden kinderen met seizoensgebonden affectieve stoornis zijn een verkeerde diagnose gesteld met ADD, omdat deze twee aandoeningen hebben vergelijkbare symptomen. Ervoor te zorgen dat uw kind voldoende blootstelling aan zonlicht zal helpen met eventuele ADD-achtige symptomen als gevolg van seizoensgebonden affectieve stoornis.

Spijsvertering

Omdat kinderen met ADD vaak moeilijk verteren bepaalde voedingsmiddelen, zoals eiwitten en gluten kan voedselovergevoeligheid ontstaan. Een theorie is dat deze spijsverteringsproblemen kan leiden tot het ontstaan ​​van ADD symptomen. Twee oplossingen worden aanbevolen inname van levende micro-organismen en het gebruik van spijsverteringsenzymen. Beide zijn verkrijgbaar in te vullen formulier voor inslikken.