Natuurlijke remedie voor urineweginfecties

Natuurlijke remedie voor urineweginfecties


Urineweginfecties worden onderscheiden door een branderig gevoel tijdens het urineren en matige bloed in de urine, en het gevoel van het moeten plassen, maar niet kunnen. Hoewel er een aantal traditionele medische behandelingen, zijn er ook verschillende nuttige natuurlijke behandelingen voor urineweginfecties.

veenbessen

Veenbessen bevatten een verbinding die voorkomt dat bacteriën hechten binnen het lichaam. in natuurlijke medische kringen al lang bekend, heeft de effectiviteit van cranberry's niet geverifieerd, volgens de Universiteit van Tel Aviv onderzoeker Itzhak Ofek. Veenbessen en cranberry sap vacht sommige delen van het lichaam met een substantie die infectie voorkomt en vaak nuttig zijn voor infecties van de urinewegen.

asperge

Natuurlijke artsen vaak voorschrijven verse asperges sap voor infecties van de urinewegen. De aanbevolen dosering is 25 ml sap uit verse, jonge asperges planten voor drie dagen.

Goldenrod

Goldenrod wordt gebruikt als aquareticum, wat betekent dat het bevordert het verlies van water uit het lichaam zonder verlies van elektrolyten. Hierdoor is het goed spoelen infectie uit het lichaam en wordt vaak voorgeschreven voor de behandeling van urineweginfecties.

Paardestaart

Paardestaart, soms "flessenborstel" of "nederlandse haast," vaak wordt voorgeschreven door natuurlijke gezondheid beoefenaars voor infecties van de urinewegen. In feite hebben de Duitse medische autoriteiten zijn als diureticum goedgekeurd. Als een diureticum, kan het effectief bij het verwijderen urineweginfecties uit het lichaam.

olijfbladeren

Olijf bladeren werden voor het eerst medicinaal gebruikt in Egypte. Olijf bladeren en bomen hebben een ongewone ziekteresistentie. In de vroege jaren 1900, werd een stof genaamd oleuropein geïdentificeerd als de verbinding die olijfbomen gaven hun weerstand tegen ziektes. Oleuropein wordt voornamelijk gevonden in olijfolie bladeren, en men denkt dat het actieve ingrediënt dat helpt bij urineweginfecties zijn.

goldenseal

Goldenseal is aangetoond dat een antimicrobiële en effectief bij de behandeling van urineweg infecties. Of het nu genomen als een tinctuur, in capsule vorm of als thee, goldenseal heeft een geschiedenis van het zijn goed voor infecties van de urinewegen.