Natuurlijke remedie voor een urineweginfectie

Er zijn manieren om te helpen te genezen jezelf als je hebt of vaak urineweginfecties. Natuurlijke genezing is een van de snelst groeiende fenomenen in deze dag en leeftijd. New age genezing en natuurlijke gezondheid samen met de nieuwe scholen die graden in homeopathische genezing zal de golf van de toekomst en de suggesties die in dit artikel worden zijn slechts een topje van de ijsberg.

Wat is een urineweginfectie?

Een urineweginfectie, vaak een UTI, is een infectie die begint in de urinewegen. Dit systeem omvat blaas, nieren, de urineleiders en de urethra (de buizen die urine afvoeren van de nier naar de blaas en de blaas uit het lichaam). Indien niet behandeld, kunnen de urineweginfectie vrij snel verspreiden naar iemands nier en ernstige problemen die waarschijnlijk zullen leiden tot een ziekenhuisverblijf in sommige gevallen veel erger.

Hoe weet je dat je een urineweginfectie?

Om te weten of je een urineweginfectie zul je vaak een aantal branden of pijn wanneer u plassen. U kunt de noodzaak om heel vaak plassen voelen en de hoeveelheid kan afnemen. U kunt ook vinden dat uw urine op een bewolkte blik die vieze geuren of op andere tijden die u kunt bloed in uw urine kon nemen.

Waarschuwingen van de ernst van uw urineweginfectie

Als u enige druk in uw buik of pijn te voelen in dezelfde regio, je begint met koorts, misselijkheid of braken onder het genot van een van de bovenstaande symptomen, is uw urineweginfectie al verspreid naar je nieren en je moet onmiddellijk medische hulp te zoeken. Dit is een zeer ernstige zaak als de UTI krijgt zo ver in zijn ontwikkeling en moet worden behandeld door deskundige artsen.

De behandeling van urineweginfecties; veenbessen

Behandelen UTI in de beginstadia, kan met veel verschillende holistische of natuurlijke remedies die vrij zijn goedkoop behandelingen. Sommige van deze behandelingen zijn: Met behulp van cranberry sap, bosbessen en het kruid Goldenseal.
Veenbessen zijn gebruikt voor de behandeling urineweginfecties helpen voor een zeer lange tijd. Men denkt dat deelhebben veenbessen in uw natuurlijke voeding voorkomt de bacterie E coli hechten aan de blaaswand, die de belangrijkste oorzaak van vele UTI's. U kunt gebruik maken van de krachtige cranberry te nemen door het drinken van 10 ounces per dag of het nemen van 2 capsules per dag 400 mg. Zodra u de cranberry in je systeem, als u doorgaat met het geneesmiddel te nemen, kunt u merkt dat minder vaak of een verdwijning van UTI's helemaal.

Bosbessen en Goldenseal; alternatieve ideeën

Bosbessen, zoals cranberry's, zijn een vrucht die kan helpen voorkomen dat UTI en helpen opruimen hen wanneer ze zich voordoen. Bosbessen, die vergelijkbaar zijn met de cranberry zijn, kunnen mogelijk bijdragen aan mogelijk schadelijke bacteriën hechten aan de blaas voering houden.

Goldenseal is een kruid dat kan helpen bij het voorkomen en behandelen van UTI's. Hoewel er geen studies op dit type van behandeling te bewijzen, is het bekend om een ​​alkaloïde, berberine, die, zoals de Amerikaanse veenbessen en bosbessen, bacteriën hechten aan de blaaswand te houden bevatten.

Natuurlijke manieren om u te helpen beter te voelen

Enkele andere manieren waarop u kunt helpen bij de behandeling van een urineweginfectie of om een ​​verlichting van de ongemakken van UTI's te krijgen is: Neem een ​​soort van pijnstiller (zoals Tylenol of Advil), weken in een warm bad (met geen enkele vorm van zeep of bellen, gewoon hot water), neem een ​​warme douche (waarvan meer dan het bad wordt geadviseerd, maar baden zijn vaak een beter comfort), drink minstens 8 glazen water in uw hele dag, gebruik maken van een verwarming pad of warm water fles te helpen verlichten de pijn in je buik, vermijd hoge suiker voedingsmiddelen en eten live-yoghurt. U kunt ook gebruik maken van katoenen ondergoed, vermijd panty en elke andere vorm van strak zittende kleding, houden van het gebruik van elk type van producten met parfum in het overal in de buurt van het vaginale gebied, eet meer verse groenten en fruit en neem een ​​dosis (volgens de instructies op de fles) van vitamine C per dag.