Natuurlijke Progesteron voor Cramps

Natuurlijke Progesteron voor Cramps

Spierkrampen zijn verplicht spasme van de spieren die kan optreden in elk deel van het lichaam en in tijdsduur van enkele seconden tot enkele minuten. Spierkrampen kan worden veroorzaakt door een aantal dingen zoals uitdroging, extreme oefening of hormonale onbalans. Natuurlijke progesteron verlicht spierkramp symptomen door het balanceren van de hormonen en het verstrekken van meer als dat nodig is.

progesteron

Progesteron is essentieel voor het menselijk lichaam. Dit hormoon reguleert de bloedsuikerspiegel, hersenactiviteit en voortplanting. Volgens KidsHealth.org, als onderdeel van het endocriene systeem, progesteron verzendt de instructies aan de binnenkant van cellen. Deze aanwijzingen bepalen hoe het lichaam functioneert door het reguleren van de productie van hormonen.

Soorten Natuurlijke Progesteron

PBS noemt dat in 1943 Russell Marker, een chemicus, experimenteerde en vond een formule om progesteron te extraheren uit vegetatie. Volgens de American Chemical Society, geïsoleerd Marker een steroïde genaamd diosgenin van een deel van de plant wortel. Eenmaal geïsoleerd, deze chemisch element bevatte dezelfde chemische verbinding zoals progesteron, en kan worden gebruikt als vervanging. Marker eerst verwijderd progesteron van wilde yams in Mexico, maar het kan ook worden gevonden in kruiden fenegriek en sojabonen.

Menstruele krampen

De baarmoeder, een spier samentrekt tijdens de menstruele cyclus. Tijdens je menstruatie, de weeën zijn sterker en veroorzaken een doffe, kloppende pijn. Hormonale onevenwichtigheden bepalen de ernst van menstruatiepijn. Volgens de MayoClinic.com, menstruatiepijn vaak afnemen over een leven, vooral na de geboorte van uw eerste kind.

Beenkrampen

Een van de oorzaken van krampen in de benen is een geslachtshormoon onbalans. De schildklier regelt de hormonen in de cellen van de hersenen en het ruggenmerg. De prestatie van de schildklier vermindert dit leidt tot pijn zoals beenkrampen. Het is gebruikelijk dat krampen optreden nachts en in de kuitspier.

Hoe Progesteron Works

Zowel de krampen in de benen en menstruatiepijn kan ontstaan ​​in het lichaam als gevolg van een tekort aan progesteron. Volgens de natuurlijke progesteron Advisory Network, te verhelpen het probleem moet je natuurlijk progesteron, die wordt geleverd in de vorm van een crème te gebruiken. Wanneer wreef op het getroffen gebied, de crème verlicht de pijn door progesteron.