Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van sproeten

Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van sproeten

Sproeten zijn ongelijk verdeeld melaninepigmentatie die zich op de huid. Deze bruine vlekken kunnen vroeg in het leven te verschijnen als gevolg van genetica, of ze kunnen op latere leeftijd verschijnen na jaren van blootstelling aan zon. Er zijn een aantal natuurlijke manieren om zich te ontdoen van sproeten, maar ze kunnen terugkeren als u niet voorkomen dat blootstelling aan de zon en slijtage zonnebrandcrème. Er is geen medisch bewijs om het gebruik van alternatieve methoden te ondersteunen voor het wegwerken van sproeten.

Citric Juice

Nofreckles.com meldt dat één van de beste dingen om op natuurlijke wijze te ontdoen van sproeten is citroenzuur sap. Snij een citroen, sinaasappel of limoen en knijp het sap in een container. Meng 1 theelepel. yoghurt dus je hebt een pasta. Breng de pasta op je gezicht en laat het drogen voor het spoelen met koud water.

Radijs

Volgens bestincostmetics.com, radijs bevatten een natuurlijke bleekmiddel die sproeten lichter. Rasp een radijs en meng het met het sap van een limoen. Leg ze in een keukenmachine en meng goed. Breng het mengsel op je gezicht en laat het op te drogen. Als het eenmaal is opgedroogd, wrijf je gezicht krachtig en wassen met koud water.

Cranberry of Strawberry Paste

Regelmatig gebruik van aardbeien en veenbessen kan natuurlijk elimineren sproeten te wijten aan het citroenzuur in de vrucht, zegt bestincostmetics.com. Mash cranberries of aardbeien in een kom en wrijf het mengsel op je gezicht. Laat de pasta op je gezicht totdat het helemaal droog en spoel na met koud water.

Citroensap en Boorzuur

Dit mengsel is een krachtige oplossing die helpt zich te ontdoen van sproeten, volgens bestincostmetics.com. Test het op een klein stukje huid voor het aanbrengen om je hele gezicht te zien of uw huid is te gevoelig voor de boorzuur tolereren in dit mengsel. Te mengen, oplossen 1 theelepel. boorzuur in 1 kopje heet water. Knijp het sap van een citroen in de boorzuur en voeg ½ theel. glycerine en 2 el. rozenwater. Meng goed en dep de lotion op een wattenschijfje alvorens naar de gebieden die sproeten verwijderd nodig. Deze lotion kan ook worden gewreven op de nek en schouders de huid bleken om een ​​lichtere kleur.

Zure melk

Ultimatecosmetics.com meldt dat de natuurlijke melkzuur in zure melk waarmee een zachte peeling effect op de huid, zonder de irriterende of uitdrogende effect van vele bleekoplossingen. Gebruik zure melk en zachtjes baden je gezicht in het op natuurlijke wijze helpen zich te ontdoen van sproeten.

peterselie Juice

Mengeling naughty peterselie sap met gelijke delen citroensap, sinaasappelsap en rode huidige sap. Bedek uw huid met de vloeistof alsof je moisturizer toe te passen en laat het drogen. Breng vervolgens uw dagelijkse moisturizer over bovenkant. Het citroenzuur in de sappen helpt om natuurlijk te ontdoen van sproeten, volgens nofreckles.com.