Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van Scalp Geur

Hoofdhuid geur afkomstig van de apocrine klieren die een vettige zweet in gebieden van het lichaam waar er meer haar produceren. Als je onder stress, is de klier contracten, en het zweet geduwd om het oppervlak van de huid waar bacteriën breekt het af. Deze bacteriële afbraak van apocriene zweet kan de oorzaak zijn van de hoofdhuid geur zijn. Er zijn natuurlijke manieren om zich te ontdoen van de geur.

Herbal Behandelingen

Massage jojoba-olie in de hoofdhuid en laat het op voor een uur. Aloë vera wordt de hoofdhuid te kalmeren; is een ingrediënt in vele natuurlijke shampoos. Neem olie uit India is een natuurlijke antiseptische; zal ongewenste bacteriën te verwijderen, waardoor de kans op geurverminderende. Olijfolie is ook goed voor de hoofdhuid. Masseer het in en wikkel een handdoek om je hoofd. Reactie olijfolie op het haar gedurende 15 tot 20 minuten. Regelmatige natuurlijke verzorging voor je hoofdhuid zal niet alleen vermindering van geur-veroorzakende bacteriën, maar ook je haar mooier.

favus

Een mousy hoofdhuid geur kan worden veroorzaakt door de schimmel favus soms honingraat ringworm genoemd. Het wordt meestal gezien op jonge jongens, maar kan duren tot in de volwassenheid. De eerste fase is roodheid en ontsteking; in de tweede fase, gele korsten vormen over de haarzakjes, en het haar begint uit te vallen. De derde fase is de meest ernstige, met grote gebieden van haaruitval. Poke wortel, grub wortel en inkberry zijn allemaal ontgiftende agenten voor favus. Het is aan te raden, maar om ook een arts als u vermoedt dat u favus.

Schoon zijn

Baden ten minste eenmaal per dag; als je veel zweet, moet u twee keer per dag te baden. Dit zal het aantal bacteriën op de huid en hoofdhuid verminderen. Soms stress of hormonale veranderingen kunnen het vrijkomen van overtollige olie op de hoofdhuid, waarop de bacteriën voeden activeren. Shampooing zal helpen verlichten als gevolg hoofdhuid geur. Zacht, plantaardige shampoos zijn beschikbaar als je nodig hebt om dagelijks shampoo. Koop de shampoo in een natuurlijke voedsel winkel of online.

Bereiding en dosering

Voor een alternatieve behandeling, verzamelen poke wortel in de late herfst. Na zorgvuldige reiniging, snijd in de lengte of dwars en drogen. Zet ¼ theelepel van de gedroogde wortel ½ in een kopje water, breng aan de kook, en dan laat 10 minuten sudderen. Neem drie keer in één dag. Consumeren als een tinctuur, neem ½ tot 1 ml drie maal daags. Neem slechts kleine hoeveelheden poke wortel, want een overdosis je erg ziek kan maken en kan fataal zijn.