Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van een Kiespijn

Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van een Kiespijn


Tandpijn kan leiden tot ondraaglijke pijn. Ze kan uit een aantal factoren, waaronder holtes, tandbederf of gevangen bacteriën. Maak een afspraak met uw tandarts te zien meteen als u pijn of last krijgen van uw tanden. Natuurlijke kiespijn behandelingen kunnen enige troost te bieden, terwijl u wacht om een ​​professional te zien.

instructies

1 Floss twee keer per dag om alle bacteriën of voedsel deeltjes die kunnen worden opgesloten tussen de tanden te verwijderen.

2 Spoel uw mond met 3% waterstofperoxide-oplossing twee keer per dag aan een open wonden te ontsmetten in je mond. Swish de peroxide grondig rond uw mond gedurende 30 seconden voordat uitspugen. Laat de peroxide niet slikken. Spoel uw mond met water meerdere malen daarna aan een peroxide resten te verwijderen.

3 Chew meerdere kruidnagels op de zijkant van uw mond, dat de kiespijn heeft. U hoeft niet op de teentjes helemaal verweken. Gewoon, opsplitsen de teentjes, zodat ze beginnen om hun sappen vrij te geven. Laat de kruidnagels in je wang te blijven, naast uw tanden, gedurende 30 minuten.

4 Snijd een dun plakje knoflook en plaats deze direct op de tand die pijn doet. Laat de knoflook in plaats te blijven gedurende 30 minuten. Het knoflook heeft antibiotische eigenschappen, die nuttig kan zijn in rustgevende uw kiespijn.

5 verzadigen een katoenen bal in tea tree olie en druk op de bal tegen uw tand. Zorg ervoor dat de olie niet te slikken. Tea tree olie is een krachtige antiseptische en antibacteriële die zullen helpen om de bacteriën op uw tand te doden.

6 Wrap enkele ijsblokjes in een klein washandje. Breng het ijs om je wang aan de kant van je gezicht dat is in pijn. Houd het ijs op zijn plaats gedurende 10 minuten, tweemaal per dag. Het ijs zal helpen om gevoelloos en de pijn verlichten.

Hints

  • Bezoek uw tandarts als u doorgaat met pijn in je tanden.