Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van de Huid Tags

Skin tags zijn goedaardige en soms lelijke vlezige gezwellen op de huid dat de meeste iedereen ervaart op een bepaald punt in hun leven. Ze kunnen meestal worden gevonden op de hals, oogleden en oksels, maar ze kunnen vrijwel overal op het lichaam verschijnen. In veel gevallen kan de huid tags worden verwijderd zonder een bezoek aan de dermatoloog. Hier zijn een aantal eenvoudige technieken die thuis kan worden gebruikt om zich te ontdoen van deze vervelende, overtollige huid te krijgen.

Snip ze af

Het snijden van een skin tag weg van een gezonde huid is de meest populaire vorm van verwijdering. Gebruik een schaar of een nagelknipper die zijn gesteriliseerd met alcohol. Gewoon knip de overtollige huid weg bij de basis. Als de tag is bijzonder dik, kan er wat bloeden zijn. Wees voorzichtig met de gezonde huid niet te doorboren. Nadat je klaar bent met het verwijderen van de tag, wrijf wat alcohol over het getroffen gebied en een antibiotische zalf toe te passen. Er kan een stekend gevoel op het eerste, maar het moet verdwijnen binnen een paar seconden.

Als u de gedachte van de huid af te snijden niet kan verdragen, leg een stukje floss of touw strak rond de basis van de huid tag. Het houden van dit voor een paar dagen zal afgesneden van de bloedtoevoer naar de tag. Uiteindelijk zal het verdorren en verdwijnen.

Topical Toepassingen

Breng een watje overgoten met appelazijn de acrochordon één minuut ten minste drie keer per dag gedurende vijf dagen. De tag zal verschrompelen en verdwijnen. Was uw handen na elke toepassing, en geen van deze methode niet gebruiken als de huid tag is gelegen in de buurt van je ogen.

Een andere mogelijkheid is het mengen wat ricinusolie en zuiveringszout tot een dikke pasta. Breng het aan de aangetaste huid voor dezelfde tijdsduur als de appelazijn om hetzelfde resultaat te bereiken.

Industrial-strength Solutions

Er zijn een aantal methoden die niet natuurlijk en zijn iets zwaarder dan de hiervoor genoemde, maar snel werken. Vloeibare stikstof kan worden gekocht bij de meeste drogisterijen en wordt gebruikt om de huid tags te verwijderen. Het wordt verkocht als een wrat medicatie en niet meer dan eenmaal per week worden toegepast. Hand ontsmettingsmiddel is een ander item dat kan worden gevonden in de meeste drogisterijen en supermarkten voor de huid tag verwijderen. Geniet van een katoenen bal met de hand sanitizer, toe te passen op de huid tag en plaats een pleister overheen. Laat het gedurende een tot twee dagen, en de tag moet vallen.

Raadpleeg uw arts

Als u een grote of dikke huid tag of hebben een aantal van hen, is het het beste om een ​​arts te verwijderen professioneel. Een elektrische naald waarschijnlijk worden gebruikt om ze snel en veilig verwijderen.