Natuurlijke manieren om te helpen met PMS

Premenstrueel syndroom (PMS) is niet om te lachen. Volgens MedlinePlus, kunnen de symptomen geassocieerd met premenstrueel syndroom ontwikkelen vijf tot 11 dagen voor de menstruele cyclus begint, en afhankelijk van de ernst kan ongelooflijk slopende worden. Hoewel er vele geneesmiddelen die kunnen worden gebruikt om te helpen de oorzaken en symptomen, snel hun een natuurlijke aanpak, waaronder vitaminen en andere supplementen voorkeur.

symptomen

Premenstrueel syndroom omvat een groot aantal symptomen, hoewel volgens de Mayo Clinic vaak niet allemaal plaatsvinden tegelijk met de meeste vrouwen die slechts een paar tegelijk. Ze kunnen worden onderverdeeld in fysieke en emotionele of gedragsproblemen symptomen.

Lichamelijke symptomen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, opgeblazen gevoel in de buik, pijn in gewrichten en spieren, gevoeligheid van de borsten, afwisselend aanvallen van constipatie of diarree, vloeistofretentie vaak leidt tot ongewenste gewichtstoename en acne.

Emotionele symptomen zijn prikkelbaarheid, moeite met concentreren, depressie, aanvallen van huilen, stemmingswisselingen, slapeloosheid, het veranderen van eetlust, paranoia, vergeetachtigheid en het verlangen terug te trekken uit sociale situaties.

natuurlijke Behandeling

In aanvulling op het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging en het eten van een gezond, uitgebalanceerd dieet met weinig zout, cafeïne, alcohol en suiker, kunnen vitaminen en mineralen worden gebruikt om de controle symptomen van PMS te helpen.

Volgens de Mayo Clinic, 1200 mg calcium, 400 mg magnesium, tot 100 mg vitamine B6 en 400 internationale eenheden (IE) vitamine E per dag kunnen allemaal helpen met een groot aantal PMS-klachten. Calcium is echter de enige van de vier die mogelijk kunnen helpen met psychische klachten.

Veel vrouwen kunnen ervoor kiezen zich te wenden tot kruidensupplementen, zoals gember en framboos blad, hoewel deze niet worden gereguleerd door de Food and Drug Administration en enig bewijs ter ondersteuning van hun voordelen voor de behandeling van premenstrueel syndroom zijn strikt anekdotisch. Dientengevolge, moet het gebruik besproken en gecontroleerd door een arts. Afgezien van supplementen, het verlagen van uw stress en het krijgen van genoeg slaap kan ook helpen.