Natuurlijke manier om zich te ontdoen van Nightmares

Natuurlijke manier om zich te ontdoen van Nightmares


Nachtmerries kunnen storend om te slapen en de invloed op uw dagelijks leven. Er zijn een aantal oorzaken nachtmerries, zoals stress en slechte eetgewoonten. Hoewel er geen medisch bewezen manier om zich te ontdoen van nachtmerries, kunt u in staat om zich te ontdoen van terugkerende nachtmerries natuurlijk, door het veranderen van uw eetgewoonten en het leren omgaan met die dingen die ervoor zorgen dat je stress.

instructies

1 Experimenteer met uw dieet. Besteed aandacht aan de vraag of er een verband bestaat tussen elk nieuw voedsel dat je begon te eten rond de tijd dat je nachtmerries begonnen, of dat je gewoon het eten van iets dat niet met je eens. Bepalen wat deze voedingsmiddelen zijn en probeer ze te snijden uit je dieet. Dit kan de nachtmerries helemaal stoppen, bespaart u de moeite van het proberen een andere methode.

2 Wijzig uw slaap- en eetgewoonten. Ga naar bed een beetje vroeger of later. Het verstoren van uw slaappatroon kan een terugkerende droom patroon verstoren. Eet geen grote hoeveelheden eten voordat je naar bed gaat. Als je dat doet, is je hersenen hard aan het werk, omdat je lichaam probeert om het voedsel te verteren. Dit kan ertoe leiden dat u meer te dromen. Dit is niet een probleem met mooie dromen, maar nachtmerries zijn een ander verhaal.

3 Praat over je nachtmerries. Haal ze uit in de open lucht. Bespreek ze met een vriend of geliefde en proberen om de bron van de nachtmerrie te begrijpen. Dit kan niet altijd, maar het krijgen van het in de open lucht is een goede manier om het uit je hoofd.

4 Praat jezelf door voordat je gaat slapen. Zeg tegen jezelf de terugkerende nachtmerrie is gewoon een droom die is niet prettig. Denk aan iets wat je liever dromen. Hoewel dit geen garantie dat je zal een meer aangename droom hebt, kan de kracht van de geest prachtige dingen doen. Het is mogelijk om zelf logisch praten via een nachtmerrie voordat het gebeurt en om iets goeds in je geest te planten.