Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Hoesten is een natuurlijk voorkomende reactie in het lichaam dat helpt bij de keel en luchtwegen duidelijk. Het is niet ongewoon dat een kind een hoest virussen, zoals koud. Hoesten kan mild tot ernstig en droog of productief. Er zijn een aantal redenen waarom het kind kan worden hoesten, en afhankelijk van de hoest, zijn er verschillende benaderingen onderdrukken.

Soorten Hoest

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Een hoest die klinkt als een zegel blaffen is bekend als kruis. Het begint kenmerkend in het midden van de nacht en is meestal het gevolg van een virus. Kinkhoest wordt veroorzaakt door bacteriën in de luchtwegen en presenteert met non-stop hoesten. De gierend geluid gebeurt er als uw kind probeert in te ademen na een hoesten spreuk. Astma en allergieën kunnen hoesten ook veroorzaken. Uw kind kan piepen als hij of zij astma heeft. Allergie hoest neigt meer uitgesproken 's nachts te zijn. Een droge, droge hoest kan bronchitis of een bovenste luchtweginfectie te geven.

Aanbieden Vloeistoffen

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Het drinken van veel vocht zal helpen verlichten van een hoest. Sap, water en bouillon zijn goede opties voor het helpen van een hoest. Hete vloeistoffen zijn ook rustgevend en warm, en zoete vloeistoffen kunnen worden gegeven aan zuigelingen aan een hoest onderdrukken en maken het productiever. Honing gemengd met warm water is goed voor de behandeling van een hoest, maar honing mag nooit worden gegeven aan kinderen jonger dan 2.

Kruiden voor Hoesten

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

De Universiteit van Maryland Medical Center website dat pepermunt kan worden gebruikt om droge hoest kalmeren door zijn hoofdbestanddeel menthol. Het werkt als een slijmoplossend, losmaken en breken slijm. Eucalyptus, die in veel over-the-counter keeltabletten, helpt ook te ontlasten. Zuigtabletten mag niet worden gegeven aan jonge kinderen, omdat ze een verstikkingsgevaar kan worden. Heemst, gladde iep, zoethout, toorts, zonnedauw, brandnetel en tijm zijn allemaal van oudsher gebruikt voor de behandeling van hoesten; Echter, de Universiteit van Maryland Medical Center website waarschuwt dat studies ontbreken en er is geen wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit van deze kruiden te bewijzen.

Cool of Warm Mist

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Veel hoesten worden verergerd door droge lucht. De website Kids Health suggereert het runnen van een warme douche en zitten in de gesloten badkamer met uw kind voor ongeveer 20 minuten, omdat de stoom uw kind kan helpen om gemakkelijker te ademen. Koele mist luchtbevochtigers als vaporizers kan ook helpen uw kind gemakkelijker te ademen en te onderdrukken hoesten. Dr. Beckerman waarschuwt tegen het gebruik van een verdamper, omdat ze kunnen worden broedplaatsen voor schimmels en bacteriën.

Aanvullende overwegingen

Natuurlijke Hoest Suppressants voor Kinderen

Raadpleeg kinderarts van uw kind als u zich zorgen maakt over hoest van je kind zijn. De kinderarts in staat om uw kind te diagnosticeren zijn en bieden de beste vorm van behandeling. Neem contact op met de arts onmiddellijk als uw kind moeite heeft met ademhalen of kan niet stoppen met hoesten.